reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

laseczk, jak mi sie potwierdzi ze dziewczynka, to mam od zatrzesienia fajnych ciuszkow dla chlopcow, chetnie odsprzedam i odstapie, wala mi sie po piwnicy i czesc sie nie przyda dla girl
wiec jak ktoras bedzie zainteresowana to powysylam zdjecia
tylko do przyszlego czwartku trzeba by poczekac ;-)
czesc ciuchow byla tylko uprana i nie noszona, bo ktos zawsze dawal i zwykle rozmiarami nie trafial (strartowalismy od duzego 62 i malego 68 :sorry2:)

reklama
laseczk, jak mi sie potwierdzi ze dziewczynka, to mam od zatrzesienia fajnych ciuszkow dla chlopcow, chetnie odsprzedam i odstapie, wala mi sie po piwnicy i czesc sie nie przyda dla girl
wiec jak ktoras bedzie zainteresowana to powysylam zdjecia
tylko do przyszlego czwartku trzeba by poczekac ;-)
czesc ciuchow byla tylko uprana i nie noszona, bo ktos zawsze dawal i zwykle rozmiarami nie trafial (strartowalismy od duzego 62 i malego 68 :sorry2:)

Ja mam nadzieję wiedzieć jutro, i być może się do Ciebie uśmiechnę, bo ponieważ uparcie gromadzę różowe body z kwiatkami, żeby Młodemu zasugerować jakiej ma być płci, to może się okazać, że wszystko pójdzie do siostry spodziewającej się dziewczynki, a my zostaniemy z jedynymi śpiochami w kolorze neutralnym :p

he he
Ja już też gromadzę dziewczęce fatałszki i dzisiaj byłam w reserved no i skusiłam się na sukienkę i taką słodką bluzeczkę. Małzonek się tylko śmieje:-):-)

KasiaDe nie wiem jak z praniem gondoli,ale ze spacerowa,to podobno "na zywca" recznie.Zlac woda(to opcja dla tych co maja mozliwosc zrobienia tego na podworku),szorowac szczota i plynem do prania.Plamy latwo schodza,moze ewentualnie uzyc vanisha.Obicie jest trwale,wiec sie nie zetrze i szybko na sloncu schnie.Tak wyczytalam na innym forum - podobno szybki i sprawdzony sposob.:-D Powodzenia
Ja jeszcze swojego speeda nie pralam,bo jest czysciutki chociaz uzywany byl.Moze sie skusze dla odswiezenia,ale jak sie cieplej zrobi i mnie nuda na macierzynskim dopadnie.
Jeszcze tylko 2 miesiace i wolne!!!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry