reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

To chyba nie najwyższa cena ja patrzyłam na łóżko piętro w JYSK i koszt (bez promocji to ok 1400zł) z materacami, samo łóżko ok 900zł.

A co to za materace o których piszesz?

reklama
za pozadne lozko to nie tak wiele, ale sa tansze tylko to sie odbija w jakosci... a jakos zeby kupowac co pare lat nowe lozka to nonsens
a materace sa zwykle pianki (za doplata mozna wybrac)
wejdz na allegro, ten sklep ma duzo aukcji, tam zobaczysz te materace

Roni-to lozko pietrowe jest na prawde super... czy tez w Polsce jest zalecenie,ze dzieci ponizej 5 roku zycia nie powinny sypiac na gornym lozku? u nas czasem zalecenia sa bardzo dziwne....
Survivor26-
ja glownie oproznialam pieluchy z kup ze wzgledu na srodowisko -nie jestem jakas fanatyczka,ale tak jakos mi lepiej bylo na duchu...
a ja wlasnie w drodze od lekarza poszlam na zakupy i kupilam lozeczko... odbieramy po 29 marca... juz sie nie moge doczekac :-)... bylam tez w sklepie z tapetami i farbami i znalazlam fajny border i teraz mam jeszcze wiekszy "problem" na co sie zdecydowac ;-):-D:-D:-D....

powiem szczerze ze nie mam pojecia jak z tymi zaleceniami
wybralam specjalnie takie zeby dwa bobasy mogly spac na parterowych a jak juz bede pewna ze Jasiek nie spadnie z gornego to wsadzimy jedno na drugie :-)
kolezanka ma 4 latkai spokojnie spi na gornym :tak:

Ja juz pisalam moja Natalka ma 21m-cyi od miesiaca spi juz na wersalce.przeniosłam ja ze szczebelkowego tak wczesnie aby potem nie odczóla ze zabralam jej łuzeczko dla dzidzi wiec teraz ma 4m-ce na zalkimatyzowanie sie na wersalce, i zakodowanie sobie ze wersalka to jej łuzeczko. poniewaz Natalka ładnie przesypia cale noce to ja planuje szkrabika wziac do siebie do pokoju na czas do póki nie bedzie przesypiał całych nocy bez płaczu i karmienia(w przypadku Natalki to w 3-m-cuzycia juz nie jadła w nocy i nie płakała) bo nie chce aby maluszek zakłucal Natlki spanie bo usypiac dwojke szkrabów co 2 godziny to masakra.........

reklama
Do góry