reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
U mnie tez wszystko robie ja, tj. sprzatanie, pranie, prasowanie.
Zakupy robimy wspolnie- a gotuje maz....
Jestem beztalenciem kulinarnym, a maz lubi sobie dobrze zjesc, dlatego przejal inicjatywe w kuchni...
Zakupy robimy wspolnie- a gotuje maz....
Jestem beztalenciem kulinarnym, a maz lubi sobie dobrze zjesc, dlatego przejal inicjatywe w kuchni...
cisowianka20
Zaangażowana w BB
czy ja mogę też sprobować używać kosmetyki Nivei?? mam też bardzo suchą i wrażliwą cerę. ciężko mi dopasować kosmetyk dla siebie.
jakie kosmetyki z Nivei byś mi poleciła?? oglądałam w necie. jest ich dużo. nie wiem co mam kupić.
jakie kosmetyki z Nivei byś mi poleciła?? oglądałam w necie. jest ich dużo. nie wiem co mam kupić.
Mysle ze mozesz smialo ich probowac... co do kremu do twarzy dla siebie, sproboj nivea sensitive (biale pudelko)- nie jest to co prawda kosemtyk do pielegnacji niemowlat, a dla doroslych, ale krem jest niezly wiec moze Ci posluzy na problemy z cera... polecam takze Ziaja-krem oliwkowy- niedrogi a doskonale natluszcza(tez dla doroslych)...szkoda tylko bys wydawala pieniadze, najelpiej sprobowac probek i dopasowac w ten sposob najbardziej pasujacy specyfik...
co do kosmetykow dla Dziewczynek-wiem ze masz ciezka sytuacje, wiec drogie kosmetyki w stylu Oilatum,czy Emolium moga nie wchodzic w gre,choc mysle ze Emoilum jest swietny dla alergicznej skory... sprobouj tanszej opcji Nivea nutri sensutive- stowrzone specjalnie dla wrazliwej skory, niealergizujace (podobno)...
co do kosmetykow dla Dziewczynek-wiem ze masz ciezka sytuacje, wiec drogie kosmetyki w stylu Oilatum,czy Emolium moga nie wchodzic w gre,choc mysle ze Emoilum jest swietny dla alergicznej skory... sprobouj tanszej opcji Nivea nutri sensutive- stowrzone specjalnie dla wrazliwej skory, niealergizujace (podobno)...
Cisowianka, ja nie wiem jakie kosmetyki Ci spasują. Spróbować Nivei zawsze możesz. Kosmetyki dla dzieci są z reguły bardzo delikatne, więc może i Tobie spasują. Z Dla skóry bardzo suchej, atopowej są specjalne kosmetyki z parafina z serii Oilatum. Poza tym np. Balneum, Emolium. W aptece na pewno Ci doradzą albo u kosmetyczki.
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Gdzie waszym zdaniem mogę dostać próbki kosmetyków z Nivei dla cery wrażliwej?? Pytałam się w aptekach i sklepach z kosmetykami nic niby nie mają. Pisałam do firm to oni twierdzą, ze apteki i sklepy powinni mieć po dostają od firm. Wszyscy biorą dla siebie. Nie wiem skąd mogę wsiąść próbki
KATE23
Lipcowa Mama:)
Ja sama od dłuższego czasu używam krem i oliwkę Bambino (mam suchą skórę) i jestem bardzo zadowolona:-) niedrogie i dobre;-) dla Małego kupiłam tę serię z Nivea dla wrażliwej skóry (o której pisała Andziaa) i wierzę, że będę z niej zadowolona
reklama
Cisowianka seriia "AATherphy ja i mama"dostępna w aptekach też jest dla alergików. Co do próbek to z niveii są takie małe kremiki do kupienia w rossmanie chyba za 3 zł bo kupiłam sobie do szpitala żeby nie nosić takich duzych opakowań widziałam też takie male z garniera także myśle ze możesz w rosmanie zobaczyć. A taką strikte próbke to dostałam ostatnio w smyku jak kupowałam zabawki dla małego ale możesz przejsc zapytac czy ci dadząa o kosmetykach dla dzidziusia pisałam już wcześniej także możesz spojrzeć kilka postów wyżej- chociaż ja nie jestem alergikiem wiec nie sadze zeby moj mały też byl
Podziel się: