reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

:) dzięki dziewczynki. wiedziałam że wy wszystko wiecie.:tak:
H&M, też mam dużo ciążowych rzeczy od nich, a ciuchy dla dzieci są nieziemskie czasem. Mój małzonek wie że jak wejdę do H&M to zawsze coś kupię...... mówi że typowy zbieracz tak już ma a zwłaszcza w H&M; Zarze i greenpoincie:-D:-D:-D:-D:-D nawet czasem jak przechodzimy to mi mówi... nie widzisz tego sklepu... nie widzisz go.. tak jakby chciał podziałać hipnozą:-):-):-)
A ja mu na to że on za to jest typowym łowcą i to fajnie że się tak uzupełniamy:-D:-D:-D

ps. acha i jeszcze w reserved kids też są boskie ciuchy tylko trochę drogie ale ja tam kupiłam parę rzeczy na wyprzedaży więc taniej....

reklama
aaaa no i oczywiście Zara Kids jest też fajna ale ceny mnie tam powalają na kolana. ale trzeba przyznać że fajne bardzo rzeczy
to tak z pamiętnika Zbieracza:-D:-D:-D

Ja większość rozpinanych bodziaków kupiłam w C&A. Trafiła mi się wyprzedaż (2 szt za 12,99 pln) więc się skusiłam na kilka kompletów :-) Tym bardziej że były i z długim i z krótkim rękawkiem i w rózne wzorki.
Część mam też wkładanych przez główkę, z rozcięciami na ramionkach. Przy Bartusiu zdały egzamin- teraz też napewno się sprawdzą.

Dziewczyny gdzie jest wątek o wyparzaniu butelek i laktatorów?Bo nigdzie go nie widzę.Przysłała mi kuzynka laktator Aventu i muszę go chyba teraz wygotować ale nie wiem jak.On był nie używany 3 lata.Może któraś mi pomoże

kamu, gotujesz w garze wode, jak sie zagotuje do tej gotujacej wrzucasz co masz wyparzyc, gotujesz 5 min
wyciagasz na szmatke, nie wycierasz, ma ocieknac
potem najlepiej 3x poworzyc aczkolwiek nie koniecznie
jak zajdzie kamieniem drugi raz wyparzyc tak samo tyle ze z odrobina octu
potem jak ostygna dokladnie wyplukac

Dzięki Roni za pomoc,zrobię jak mówisz.Wszystkie części tego laktatora mam tam wrzucić?Mam nadzieje że jej go nie zniszczę w tej gotującej wodzie.To te swoje butelki też wygotuję

Ja mam laktator TT i do niego pudelko do sterylizacji i do tego pudelka sie wklada wszystkie czesci,wiec mysle,ze przy tradycyjnym wygotowywaniu tez trzeba wszystkie czesci wrzucic.

reklama
ja mam laktator Chicco(dostalam od kolezanki) na pudelku jest napisane ze tylko plastikowe czesci wygotowac a gumowe umyc w cieplej wodzie.

Do góry