reklama
Ojej a ja nie mam pojęcia ile tego mam po prostu nie liczyłam..W sumie wczoraj zrobiłam pierwsze prania dla córeczki. Wyprasowałam i poukładałam wiekszość bo zmęczenie wzięło górę i reszte zostawiłam..
Powiedzcie mi ile powinnam miec czego dla Lauruni? tak na oko..
Powiedzcie mi ile powinnam miec czego dla Lauruni? tak na oko..
post ptaszyna no byłam wczoraj w H&M z zamiarem kupna tych body , widziałam ale nie kupiłam za radą koleżanki no ale jak jej rady beda złe to do sklepu mam 10 min także jak nie bede dawała rady przebierać małego to się zaopatrzeale kupiłam Małemu takie malusieńskie sandałkipowiedziałam mężowi że przecież musi w czymś Kubuś wyjść ze szpitalato jak na bosaka pojdzie?;-)
Roni21
Spider's Web
body z h&m sa zajefajne
z reszta jakosciowo h&m to klasa, ciuchy rosna razem z dziecmi
z reszta jakosciowo h&m to klasa, ciuchy rosna razem z dziecmi
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
H&M to fajny sklep dla dzieciaków. Parę rzeczy tam kupiłam w tym 3 sukienki bo nie mogłam się powstrzymać:-):-):-)
ale ja mam do Was pytanie. wiem że tu pisałyście co i jak na temat butelek ale ja temat olałam bo nastawiam się na karmienie piersią... ale jak sobie ja laiczek trochę poczytałam to stwierdziłam że dobrze byłoby mieć jednak taki gadźet w razie W.
No i moje pytanie. Które butelki najlepsze???? Chodzi mi o takie które mają anatomiczny kształt smoczków podobny do piersi i podobno one są takie że mają jakieś blokady tak że dziecko musi się trochę pomęczyć żeby pić i że takie podobno najlepsze jak chce się piersią tez karmić.
Obdarujcie mnie proszę tą cenną wiedzą :-):-):-):-) plissss
ale ja mam do Was pytanie. wiem że tu pisałyście co i jak na temat butelek ale ja temat olałam bo nastawiam się na karmienie piersią... ale jak sobie ja laiczek trochę poczytałam to stwierdziłam że dobrze byłoby mieć jednak taki gadźet w razie W.
No i moje pytanie. Które butelki najlepsze???? Chodzi mi o takie które mają anatomiczny kształt smoczków podobny do piersi i podobno one są takie że mają jakieś blokady tak że dziecko musi się trochę pomęczyć żeby pić i że takie podobno najlepsze jak chce się piersią tez karmić.
Obdarujcie mnie proszę tą cenną wiedzą :-):-):-):-) plissss
Roni21
Spider's Web
tomme tippee
lub dr browns
moim daniem najlepsze... jak zalezy Ci na ksztalcie jak piers to decydowanie to pierwsze...
lub dr browns
moim daniem najlepsze... jak zalezy Ci na ksztalcie jak piers to decydowanie to pierwsze...
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
dzięki
ładne są :-):-):-)
i rozumiem że smoczki to te 0+ z przepływem wolnym ??
Smoczki do butelek Tommee Tippee 0+
ja mam 2 TT małe właśnie z tymi smoczkami 0+ i jedna z Aventu ale ona jest z przeznaczeniem do laktatora
Ja uwielbiam H&M praktycznie wszystkie ciuchy ciążowe tam kupiłam no kilka jeszcze w C&A .Jak kupowałam małemu te buciki w H&M to stwierdziłam że małego tam bedziemy ubierać bo fajowe ciuchy są he he jak sie mi podobaja to małemu chyba tez
Ja uwielbiam H&M praktycznie wszystkie ciuchy ciążowe tam kupiłam no kilka jeszcze w C&A .Jak kupowałam małemu te buciki w H&M to stwierdziłam że małego tam bedziemy ubierać bo fajowe ciuchy są he he jak sie mi podobaja to małemu chyba tez
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja mam wszystkie body i pajace zapinane z przodu podobnie koszulki i kaftaniki ze wzgledu na meza ja sobie radze przez głowe ale dla niego wygodniej i bezpieczniej te zapinane, spiochy za to wszystkie odpinane dodatkowo w kroku, łatwiej i prosciej zmienic, sprawdzic pieluche.
poza tym mój mały to wieczny zmarzluch wiecznie zimne rece i stopy(podobno normalne u wczesniaków) wiec ciagle dlugi rekaw spiochy i kocyk po mimo upału jak odkryje to awantura odrazu.
poza tym mój mały to wieczny zmarzluch wiecznie zimne rece i stopy(podobno normalne u wczesniaków) wiec ciagle dlugi rekaw spiochy i kocyk po mimo upału jak odkryje to awantura odrazu.
Podziel się: