reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Pajace dokupione 7 szt na ok 62 cm,wiec mam nadzieje,ze wystarczy.Wlasnie sie piora,a pozniej znow prasowanie.
Ja mam wszystkie bodziaki z krotkim rekawem zakldane przez glowke,ale mysle, ze damy rade:-)

reklama
Ojej a ja nie mam pojęcia ile tego mam:zawstydzona/y: po prostu nie liczyłam..W sumie wczoraj zrobiłam pierwsze prania dla córeczki. Wyprasowałam i poukładałam wiekszość bo zmęczenie wzięło górę i reszte zostawiłam..
Powiedzcie mi ile powinnam miec czego dla Lauruni? tak na oko..

post ptaszyna no byłam wczoraj w H&M z zamiarem kupna tych body , widziałam ale nie kupiłam :-Dza radą koleżanki no ale jak jej rady beda złe to do sklepu mam 10 min także jak nie bede dawała rady przebierać małego to się zaopatrze:-Dale kupiłam Małemu takie malusieńskie sandałki:-Dpowiedziałam mężowi że przecież musi w czymś Kubuś wyjść ze szpitala:-Dto jak na bosaka pojdzie?;-)

H&M to fajny sklep dla dzieciaków. Parę rzeczy tam kupiłam w tym 3 sukienki bo nie mogłam się powstrzymać:-):-):-)

ale ja mam do Was pytanie. wiem że tu pisałyście co i jak na temat butelek ale ja temat olałam bo nastawiam się na karmienie piersią... ale jak sobie ja laiczek trochę poczytałam to stwierdziłam że dobrze byłoby mieć jednak taki gadźet w razie W.
No i moje pytanie. Które butelki najlepsze???? Chodzi mi o takie które mają anatomiczny kształt smoczków podobny do piersi i podobno one są takie że mają jakieś blokady tak że dziecko musi się trochę pomęczyć żeby pić i że takie podobno najlepsze jak chce się piersią tez karmić.
Obdarujcie mnie proszę tą cenną wiedzą :-):-):-):-) plissss

TT zdecydowanie polecane ze względu właśne na ten kształt
a smoczek dokłądnie ten, który sama napisałaś:-)
mam nadzieję też ich nie używać ale zakupiłam 2 na wszelki wyp.

ja mam 2 TT małe właśnie z tymi smoczkami 0+ i jedna z Aventu ale ona jest z przeznaczeniem do laktatora:tak:

Ja uwielbiam H&M praktycznie wszystkie ciuchy ciążowe tam kupiłam no kilka jeszcze w C&A .Jak kupowałam małemu te buciki w H&M to stwierdziłam że małego tam bedziemy ubierać bo fajowe ciuchy są he he jak sie mi podobaja to małemu chyba tez :-D

reklama
ja mam wszystkie body i pajace zapinane z przodu podobnie koszulki i kaftaniki ze wzgledu na meza ja sobie radze przez głowe ale dla niego wygodniej i bezpieczniej te zapinane, spiochy za to wszystkie odpinane dodatkowo w kroku, łatwiej i prosciej zmienic, sprawdzic pieluche.
poza tym mój mały to wieczny zmarzluch wiecznie zimne rece i stopy(podobno normalne u wczesniaków) wiec ciagle dlugi rekaw spiochy i kocyk po mimo upału jak odkryje to awantura odrazu.

Do góry