reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

dzieki dziewczyny! wrzucam na 90 stopni, ciuszki prałam wczesniej, a pieluchy dopiero teraz no ale mysle ze nic im sie nie stanie.

reklama
na szczescie to tylko pieluchy:-D
no i jeszcze jedno dosc głupie pytanie:zawstydzona/y:układacie juz w szafkach ciuszki czy macie w jakis foliach czy kartonach, bo ja mam juz poprane i poprasowane ale narazie dalam je jeszcze do reklamówek bo nie wiem czy sie nie zakurza:baffled:

My łożeczko mielismy 120/60 przy Matim i było super - mi odpowiadało. Jak mały miał 1,2 miesiące to dostał swoje większe łozko.

widze, że wy macie już wszystko naszykowane

ja tam nie mam nic, ani spakowanej torby, ani jej wyposazenia, ani poscieli, ani lozeczka ani wozka a tym bardziej kasy na to wszystko ;-)
serio nie mam nic...
a te ciuszko ktore mam ukladam normalnie bez workow itp

Ja ciuszki mam, narazie nie prane i nie prasowane....ale jak już to zrobię to poukładam od razu w szafce...taki przynajmniej mam zamiar.

ja poukladalam od razu w szafce,ale ze byla nowo zrobiona i pomalowana (wprawdzie suszyla sie jakies 2 tygodnie) to mi ciuszki lekko bylo farba czuc:baffled: Musialam powyjmowac,poprac i prasowac jeszcze raz.Narazie poukladalam w takim koszu i przykrylam pieluszka,a szafka dalej sie wietrzy.

Ja układam bez worków.....w ogóle przy tym upale, to lada moment zaniecham w ogóle wszelkich działań, do szpitala pojadę spakowana w reklamówkę, a dziecko do domu pod pachą w pieluchę zawinięte przyniosę:-p

reklama
Surv - tam u Ciebie jakieś burze dzis zapowiadają, może trochę rześko sie zrobi.
Wawa narazie w upale stoi, widziałam tylko, ze w czwartek jakieś opady przelotne zapowiadają, oby....
Uwielbiam jak jest gorąco, ale nie teraz!!! w tym roku z tym dodatkowym ciałem potrzebuję przyjemnego chłodu!!!

Do góry