reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

taaa grosze ! mów mi tu szybko ile będe Ci winna , na priv poprosze nr. konta i dane do przelewu :tak: acha chciałabym największą paczke ovomaltiny jaką uda Ci się znaleźć ;-) mówisz , ze są różne wersje :confused: hmm... ja chciałabym taki proszek jak kakałko :tak:

reklama
Anitka ovaltina jest w sloiczkach. to ile takich sloiczkow ci wyslac? i sa takie Ovaltine orginal i ovaaltine chocolat[nowa] ja mysle ze ty myslisz o tej orginal,moja mama ja uwielbia i lyzeczka ze sloiczka potrafi wyjadac.
a jak tak koniecznie chcesz kase oddac, to zrobimy tak ze ja w przesylke ci wloze pieniachy i ty bys mi kupila taki krem i wyslala, co??:cool2:

Kasuelf moja propozycja jest taka : ja kupuje Ci i wysyłam krem , Ty mi moją słodkość :tak: jeżeli trzeba będzie do Ci oczywiście jeszcze dopłace :tak: na poczatek poproszę dwa słoiczki :zawstydzona/y: ( bo czuję , ze jeden przez dwa dni się opróżni ) :zawstydzona/y::-p

Anitka ok, tylkoja najpierw zobacze ile to wyjdzie, jak ja bede musiala doplacic to wloze piniachy do paczki;-) bo ja tak sie zastanawialam jeszcze nad tym serum do cycoli bo mam okropne:baffled: to zrobimy tak: ja do paczki wloze ci 5 funtow, to chyba bedzie cos kolo 25 zl,nie wiem dokladnie ile teraz funt stoi. ale to powinno wystarczyc na serum i dodatkowe koszty przesylki. tylko jakby bylo za malo to mi napisz to wloze wiecej bo ja niewiem ile poczta polska kasuje:confused: jak to nie bedzie problem to ja bede BARDZO BARDZO wdzieczna:tak: jestem okropna coo:-p
Ditka jak chcesz to tez ci wysle:tak:

reklama
Nie, no daj spokój, jak tak dalej pójdzie to się wszystkie rzucą;-)
Wyślij jedną więcej do Anity, a ja od niej wyciągnę:-D

Do góry