reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
dita wszystko przed Toba, co to za ehh...
ja tez chce jeszcze w wiele miejsc pojechac i mam nadzieje ze mi sie uda...
wozek lekki i praktyczny to fakt
ja tez chce jeszcze w wiele miejsc pojechac i mam nadzieje ze mi sie uda...
wozek lekki i praktyczny to fakt
Wiesz, Olgusiu...
Ja mam wrażenie,ze przez ten dom to my jeszcze przez 20 lat będziemy sobie wszystkiego odmawiać...
A takie wycieczki z biurem podróży (co właśnie sprzedaję) to mnie jakoś nie ciągną.
to jest takie tempo,że właściwie to jedna wielka męczarnia, taka wyprawa. Ja myślę raczej o tym,żeby mieć do kogo pojechać (np jakąś rodzinę) i na spokojnie, małym kosztem sobie pozwiedzać..
I co z tego jak najdaljej rodzinę to mam w Krakowie,...
Ja mam wrażenie,ze przez ten dom to my jeszcze przez 20 lat będziemy sobie wszystkiego odmawiać...
A takie wycieczki z biurem podróży (co właśnie sprzedaję) to mnie jakoś nie ciągną.
to jest takie tempo,że właściwie to jedna wielka męczarnia, taka wyprawa. Ja myślę raczej o tym,żeby mieć do kogo pojechać (np jakąś rodzinę) i na spokojnie, małym kosztem sobie pozwiedzać..
I co z tego jak najdaljej rodzinę to mam w Krakowie,...
kasuelf
mama grudniowa'06
Dita jak juz sie osiedle na dluzej w jakims miejscu to obiecuje ze cie zaprosze... a calkiem mozliwe ze przeprowadzimy sie nad morze rozmowy trwaja, ale najciekawsze propozycje daniel ma nadmorskie
A tak wogole to ci zazdroszcze ze masz swoj dom, my sie ciagle przenosimy
A tak wogole to ci zazdroszcze ze masz swoj dom, my sie ciagle przenosimy
Dita, my tez właśnie zaraz przez mieszkanie będziemy podobnie zawikłani w odmawianie sobie wszystkiego...
Ale jak to jeden z klientów mojego M powiedział: zarobić, to pan kiedyś zawsze zarobi, a ten rok już nie wróci... (gościu w ogóle w wieku 55 lat zerwał ze swoimi firmami i od dwóch lat jeździ z żoną dookoła świata)
No i mam nadzieję, że coś zakombinujemy na jesień...
Ale jak to jeden z klientów mojego M powiedział: zarobić, to pan kiedyś zawsze zarobi, a ten rok już nie wróci... (gościu w ogóle w wieku 55 lat zerwał ze swoimi firmami i od dwóch lat jeździ z żoną dookoła świata)
No i mam nadzieję, że coś zakombinujemy na jesień...
sugarspunsister
matka polka superstar
ja zamierzam jak szczury podrosna...
reklama