reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

liwus ja miałam dla Julki Nivea Baby na każdą pogodę i teraz tez go kupię
pozostałe kosmetyki mam z innej firmy ale ten się naprawdę sprawdził tym bardziej że Julka ma rude włoski i cerę przez to też ma jeszcze baaaaardziej delikatną
mikaa dla Julki kupiliśmy materac gryczano-kokosowy bo słyszałam bardzo dobre opinie na jego temat i nie narzekam, nie odkształcił się, ona tez nigdy nie miała problemów z wadą postawy więc dla Synka tez będziemy go używać, choć pewności nie mam czy to zasługa materaca;-)

reklama
Liwus ja dla syna mialam tez niwea baby na kazda pogode i bylam zadowolona a teraz mam krem z firmy Weleda ktory ponoc intensywnie chroni przed zimnem i wiatrem

Mikaa ja słyszałam że najlepszy jest materac lateksowy (ale wychodzi najdrożej chyba) a nie żadne kokosy, gryki, ale pewnie co fizjoterapeuta to opinia, jak we wszystkim ;)
W każdym razie my też mamy coś z kokosem, jeszcze nie przyjechał więc nie widziałam, ale producent zachwala, bo jakże inaczej ;-)

Co do kremu to tez mam Nivea baby a materaz kupilismy gryka-pianka-kokos. Moj brat mial taki i po 2-och latach nadal jest w stanie idealnym, wygodny:-)
Bylam z mama na zakupach, kupilismy komplet poscieli,poszewki,pieluchy,kosmetyki,smoczki,kremy,karuzele,grzechotki - rachunek wysoki ale na dzidziusia nie ma co zalowac jak to moja mama mowi;-)

Ostatnia edycja:
Ja też mam materac gryka-pianka-kokos i krem Nivea Baby.
Bulkaasia teraz to już chyba kupiłaś wszystko co potrzeba?

Krem ja mam mustelli cold;-)

Bulkaasia ale zakupy:-):-):-)

No i listopad przyszedl, wiec musze zlozyc zamowienie, moze nawet dzisiaj, ale to juz przez neta bo wiem co chce kupic
-zestaw butelek aventu antykolkowych,
-sterylizator, podgrzewac i elektryczny sciagacz pokarmu tez aventu,
-pojemniczki na pokarm,
-siedzonko do karmienia,
-lezaczek,
-ochraniacz do nosidelka,

Na grudzien zostanie mi wozek, angel care i spiworek do wozka i pare drobnych rzeczy:sorry2:

Ale to sa koszta jej:sorry2:

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za rady i podpowiedzi. Wczoraj zamówiłam materac gryka - pianka - kokos firmy Fiki Miki. Także kolejny ważniejszy zakup zaliczony ;)

reklama
Noukie juz kupujesz siedzonko do karmienia ?

A to moj maly wczorajszy zakup dla malej :-)
DSCN1285.jpg

Do góry