reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

liwus ja miałam dla Julki Nivea Baby na każdą pogodę i teraz tez go kupię
pozostałe kosmetyki mam z innej firmy ale ten się naprawdę sprawdził tym bardziej że Julka ma rude włoski i cerę przez to też ma jeszcze baaaaardziej delikatną
mikaa dla Julki kupiliśmy materac gryczano-kokosowy bo słyszałam bardzo dobre opinie na jego temat i nie narzekam, nie odkształcił się, ona tez nigdy nie miała problemów z wadą postawy więc dla Synka tez będziemy go używać, choć pewności nie mam czy to zasługa materaca;-)

reklama
Liwus ja dla syna mialam tez niwea baby na kazda pogode i bylam zadowolona a teraz mam krem z firmy Weleda ktory ponoc intensywnie chroni przed zimnem i wiatrem

Mikaa ja słyszałam że najlepszy jest materac lateksowy (ale wychodzi najdrożej chyba) a nie żadne kokosy, gryki, ale pewnie co fizjoterapeuta to opinia, jak we wszystkim ;)
W każdym razie my też mamy coś z kokosem, jeszcze nie przyjechał więc nie widziałam, ale producent zachwala, bo jakże inaczej ;-)

Co do kremu to tez mam Nivea baby a materaz kupilismy gryka-pianka-kokos. Moj brat mial taki i po 2-och latach nadal jest w stanie idealnym, wygodny:-)
Bylam z mama na zakupach, kupilismy komplet poscieli,poszewki,pieluchy,kosmetyki,smoczki,kremy,karuzele,grzechotki - rachunek wysoki ale na dzidziusia nie ma co zalowac jak to moja mama mowi;-)

Ostatnia edycja:
Ja też mam materac gryka-pianka-kokos i krem Nivea Baby.
Bulkaasia teraz to już chyba kupiłaś wszystko co potrzeba?

Krem ja mam mustelli cold;-)

Bulkaasia ale zakupy:-):-):-)

No i listopad przyszedl, wiec musze zlozyc zamowienie, moze nawet dzisiaj, ale to juz przez neta bo wiem co chce kupic
-zestaw butelek aventu antykolkowych,
-sterylizator, podgrzewac i elektryczny sciagacz pokarmu tez aventu,
-pojemniczki na pokarm,
-siedzonko do karmienia,
-lezaczek,
-ochraniacz do nosidelka,

Na grudzien zostanie mi wozek, angel care i spiworek do wozka i pare drobnych rzeczy:sorry2:

Ale to sa koszta jej:sorry2:

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za rady i podpowiedzi. Wczoraj zamówiłam materac gryka - pianka - kokos firmy Fiki Miki. Także kolejny ważniejszy zakup zaliczony ;)

reklama
Noukie juz kupujesz siedzonko do karmienia ?

A to moj maly wczorajszy zakup dla malej :-)
DSCN1285.jpg

Do góry