reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Tak,tez w Pepco ja bardzo lubie ten sklep i calkiem fajne rzeczy tam są. Te rajstopki to takie jakby frotte-takie grubsze. Rozmiar 56/62. Kosztowaly niecale 10zl.mummy słodziaki
liwus rajtuzki też w pepco? muszę się zaopatrzyć w rajtuzki ciepłe
Fiolka_130
Fanka BB :)
Dziewczynki mam kombinezon nie chcecie może kupić ?
rozmiar 56 dziewczęcy ja kupiłam jak jeszcze nie wiedziałam że chłopczyk będzie.
Wygląda świetnie, 15 zł
http://img717.imageshack.us/img717/5656/p8100834.jpg jest kremowy
rozmiar 56 dziewczęcy ja kupiłam jak jeszcze nie wiedziałam że chłopczyk będzie.
Wygląda świetnie, 15 zł
http://img717.imageshack.us/img717/5656/p8100834.jpg jest kremowy
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Fiolka jest śliczny, ale ja już mam kombinezoniki więc niestety go nie wezmę. Ale na pewno ktoś go chwyci, bo cudny
Fiolka_130
Fanka BB :)
No właśnie super jest ja bym go zostawiła i najwyżej coś naszyła na te kieszenie ale mama mi kupiła inny własnie ten mały rozmiar ;-)
Dżasti
Zaciekawiona BB
Dzin dybry
Obudziłam się dzisiaj wcześniej niż zwykle i uzmysłowiłam sobie, że nie mam jeszcze jednej z podstawowych wyposażeniowych rzeczy. Rożka mianowicie. Jaki będzie wystarczający? Zwykły miękki, czy raczej zaopatrzeć się w ten z kokosowym usztywnieniem?
Obudziłam się dzisiaj wcześniej niż zwykle i uzmysłowiłam sobie, że nie mam jeszcze jednej z podstawowych wyposażeniowych rzeczy. Rożka mianowicie. Jaki będzie wystarczający? Zwykły miękki, czy raczej zaopatrzeć się w ten z kokosowym usztywnieniem?
Vivienne
Dżasti, dużo dziewczyn pisze że rożek jest zbędny
No ale ja mam, dostaliśmy od mojej mamy, ma to dodatkowe usztywnienie, a zawsze można to wyjąć bez problemu.
No ale ja mam, dostaliśmy od mojej mamy, ma to dodatkowe usztywnienie, a zawsze można to wyjąć bez problemu.
Dżasti
Zaciekawiona BB
Vivienne, może zbędny dla kogoś kto ma już dzieci, albo chociaż minimalne doświadczenie w opiece nad takim maluchem Ja jestem przerażona (nie)wielkością noworodków i nie chciałabym zrobić krzywdy mojemu dziecku, więc wolę się jednak w coś zaopatrzyć
Mi też rożek niepotrzebny, ale kupiłam, bo jak potem przychodzą te wszystkie ciotki co to się boją swobodnie brać dziecko na ręce, to się przyda ;-) A dzisiaj oglądałam rzeczy, które mi kiedyś siostra dała i się okazało, że w pościeli rożek jest wsadzony... No to mam dwa, jeden z usztywnieniem, drugi bez.
Niedawno się chwaliłam ostatnimi zakupami, ale jednak były przedostatnie Wczoraj mi siostra przywiozła:
GULLUNGE Pokrycie - IKEA
KUSINER Pojemnik na pościel - IKEA
BAGIS Wieszak dziecięcy - IKEA
LEN Prześcieradło dziecięce - biały - IKEA
BARNSLIG Śpiwór - jasnoturkusowy - IKEA
Ten śpiworek dosyć gruby jest, a pojemnik na pościel bardzo pakowny. Przyda mi się, bo łóżeczko mamy bez szuflady
Niedawno się chwaliłam ostatnimi zakupami, ale jednak były przedostatnie Wczoraj mi siostra przywiozła:
GULLUNGE Pokrycie - IKEA
KUSINER Pojemnik na pościel - IKEA
BAGIS Wieszak dziecięcy - IKEA
LEN Prześcieradło dziecięce - biały - IKEA
BARNSLIG Śpiwór - jasnoturkusowy - IKEA
Ten śpiworek dosyć gruby jest, a pojemnik na pościel bardzo pakowny. Przyda mi się, bo łóżeczko mamy bez szuflady
reklama
Vivienne
Anka też mam tą matę do pielęgnacji z tymi pokryciami, tylko napompować trzeba ale to w ostatniej chwili mąż zrobi, ja jakoś z pompowaniem mam problem
Na szczęście łóżeczko nasze ma szuflady dwie, ale jakoś tak dziwnie, nie na szynach tylko normalnie wkładane, ciągle się przesuwają. Ale marudzić nie będę, bo się przydają.
Jak sobie pomyślę o tych wszystkich ciotkach z lepkimi łapami to już mnie trafia, odkąd pamiętam byłam niedotykalska dla "obcych", ciekawe jak moje dziecię będzie reagować Nie wiem co gorsze, macanie brzucha czy niemowlaczka
Na szczęście łóżeczko nasze ma szuflady dwie, ale jakoś tak dziwnie, nie na szynach tylko normalnie wkładane, ciągle się przesuwają. Ale marudzić nie będę, bo się przydają.
Jak sobie pomyślę o tych wszystkich ciotkach z lepkimi łapami to już mnie trafia, odkąd pamiętam byłam niedotykalska dla "obcych", ciekawe jak moje dziecię będzie reagować Nie wiem co gorsze, macanie brzucha czy niemowlaczka