reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
a jak to kocur znosi ???:-D
Jak śpi, to bardzo dobrze. Lubi jak się go miętoli po futrze. Ale jak jest na chodzie i widzi małą zmierzającą w jego kierunku, to ucieka. A kotka zawsze ucieka:-D Sam podchodzi do niej jak ona śpi lub mam ja na rękach. Wtedy jest całusik z języczkiem i się oddala;-)

Powiedziałam, ze wkleję zdjęcia szeleszczących, dzwoniących, grzechoczących czyli wszystkomających szmato-włóczaków:

*(Igleszczak zwany kiedyś rikimartinem)

Barabasz jakby nieskończony bo łapek się nie doczekał, ale Miko go przechwycił już i mu pasuje bezręki, wiec po co się będę produkować...

Dominik chyba nie będzie potrzebował zabawek z FP, ma wielki skarb w domku - zdolną i pomysłową mamusię...szopek, ja spodziewałam się, że zabawki made by Szopek będą zawodowe, ale naprawdę mnie rozwaliłaś...Najbardziej podobają mi się Ofka i Barabasz - mimo braku kończyn...

Dziękuję.:-)

Oj,tak dokładnie Dżordż się bidny oczeka. Normalnie diabeł ogonem nakrył ten dzwoneczek. Nawet gotowa byłam Matadejmona wypatroszyć z jego dzwoneczka, ale jakoś mi sie tak głupio zrobiło , tak spojrzał na mnie tymi włóczkowymi oczami...

reklama
Do góry