reklama
Jak śpi, to bardzo dobrze. Lubi jak się go miętoli po futrze. Ale jak jest na chodzie i widzi małą zmierzającą w jego kierunku, to ucieka. A kotka zawsze ucieka Sam podchodzi do niej jak ona śpi lub mam ja na rękach. Wtedy jest całusik z języczkiem i się oddala;-)a jak to kocur znosi ???
szopek
Mama Kniazia Burubara
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Dominik chyba nie będzie potrzebował zabawek z FP, ma wielki skarb w domku - zdolną i pomysłową mamusię...szopek, ja spodziewałam się, że zabawki made by Szopek będą zawodowe, ale naprawdę mnie rozwaliłaś...Najbardziej podobają mi się Ofka i Barabasz - mimo braku kończyn...
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Szopek, rewelka. Sklepowe wysiadają w przedbiegach :-)
Ps. A gdzie Dżordż Klunej?
haha, no to Szopek - masz nowe zlecenie! Tez chce zobaczyć Dzordza
PS. Migotka, w którym rejonie Krakowa mieszkasz??
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
"Mam juz pozaczynaną małpę Dżordż Klunej ale mi dzwoneczek zginął a zależy mi, zeby mu dzwoniło we łbie." tak napisał Szopek -widocznie nieskończony jeszcze ,a szkoda ;-)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
"mam juz pozaczynaną małpę dżordż klunej ale mi dzwoneczek zginął a zależy mi, zeby mu dzwoniło we łbie."
dopisane: kurde, ikonki nie wyszły - to był śmiech!!
szopek
Mama Kniazia Burubara
Dziękuję.:-)
Oj,tak dokładnie Dżordż się bidny oczeka. Normalnie diabeł ogonem nakrył ten dzwoneczek. Nawet gotowa byłam Matadejmona wypatroszyć z jego dzwoneczka, ale jakoś mi sie tak głupio zrobiło , tak spojrzał na mnie tymi włóczkowymi oczami...
Oj,tak dokładnie Dżordż się bidny oczeka. Normalnie diabeł ogonem nakrył ten dzwoneczek. Nawet gotowa byłam Matadejmona wypatroszyć z jego dzwoneczka, ale jakoś mi sie tak głupio zrobiło , tak spojrzał na mnie tymi włóczkowymi oczami...
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
SZopek swietne te pluszaczki mi sie podoba Gniewko i barabasz:-)Konradek stwierdzil ze Ofka wyglada smakowicieAZ MU SLINKA CIEKNIE
Podziel się: