reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
a jak to kocur znosi ???:-D
Jak śpi, to bardzo dobrze. Lubi jak się go miętoli po futrze. Ale jak jest na chodzie i widzi małą zmierzającą w jego kierunku, to ucieka. A kotka zawsze ucieka:-D Sam podchodzi do niej jak ona śpi lub mam ja na rękach. Wtedy jest całusik z języczkiem i się oddala;-)

Powiedziałam, ze wkleję zdjęcia szeleszczących, dzwoniących, grzechoczących czyli wszystkomających szmato-włóczaków:

*(Igleszczak zwany kiedyś rikimartinem)

Barabasz jakby nieskończony bo łapek się nie doczekał, ale Miko go przechwycił już i mu pasuje bezręki, wiec po co się będę produkować...

Dominik chyba nie będzie potrzebował zabawek z FP, ma wielki skarb w domku - zdolną i pomysłową mamusię...szopek, ja spodziewałam się, że zabawki made by Szopek będą zawodowe, ale naprawdę mnie rozwaliłaś...Najbardziej podobają mi się Ofka i Barabasz - mimo braku kończyn...

Dziękuję.:-)

Oj,tak dokładnie Dżordż się bidny oczeka. Normalnie diabeł ogonem nakrył ten dzwoneczek. Nawet gotowa byłam Matadejmona wypatroszyć z jego dzwoneczka, ale jakoś mi sie tak głupio zrobiło , tak spojrzał na mnie tymi włóczkowymi oczami...

reklama
Do góry