reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

... ale dlatego, że są to ciuszki świetnej jakości i można je kupić w przystępnych cenach (wszystko co ma kupiłam mu tam na wyprzedaży :-))
dostałam bardzo dużo brań od koleżanki. były tam też 5-10-15. używane, a świetnie wyglądały. ja wbrew pozorom wchodząc do sklep na "dzień dobry" nie patrzę na metkę. po pierwsze musi mi się coś podobać, po drugie musi być funkcjonalne, po trzecie patrzę na metkę, ale w poszukiwaniu ceny. nie dostaję "małpiego rozumu" jak widzę metkę max mary, logo chanel, czy buty venezia. teraz coś nie do Ciebie Polu.

być może mogę sobie pozwolić na więcej. traktuję to jako rzecz naturalną. jakbym ukrywała to było by "fałszywa skromność". jak mówię o tym normalnie to snobka..
po raz pierwszy od 10 lat (od momentu kiedy angażuje się w różne akcje) chciałam mieć coś "namacalnego" (nigdy nie brałam nawet tych serduszek od Owsiaka) i od razu jestem "złym człowiekiem". a najlepsze, że mówią to, k..a, osoby, które nie widziały mnie na oczy.. i nie wiem czemu te słowa mnie tak bolą

reklama
przepraszam wszystkich postronnych, nie uczestniczących we wczorajszej "pyskówce".
poniosło mnie, ale nie żałuję tego co napisałam. wiem, że mogę być przez to "wyrzucona" z forum lub ignorowana przez was. :sorry:

Kinia robisz to tak nie taktownie ze nie moge patrzeć ..
Wkurzaja mnie tacy ludzie jak TY ja jak mam chec pomocy to ide wrzucam wysylam i tyle albo mowie w Temacie a nie co rusz wyskakujesz jak filip z konopi jakbys wogole czasami nie czytala o tym co my piszemy i o czym rozmawiamy

może robię to nietaktowanie.. może w tym przypadku zachowuje się jak "nawiedzona"..
to nie daje ci jednak prawa to takie traktowania mnie.. mogłaś mi zwrócić uwagę "prywatnie" prawda?? prywatnie to znaczy wysłać mi wiadomość poza forum.
musisz od razu człowieka upokarzać przy innych?? tym bardziej człowieka, którego nie znasz. z góry pewnie założyłaś, że jestem niereformowalna.. że nie zastanowię się nad swoim postępowaniem.
ja nie mam ochoty ciągnąć tego dalej.. nie wiem jak ty

:dry:
Gorąca dyskusja...

Nie wściekajmy się o głupoty...

Dyskusja zresztą zeszła totalnie na manowce i doszło do tego, ze się tłumaczymy z zakupów, dlaczego cokolwiek kupujemy.

Kinia- troche cierpliwości, daj sie poznać z szerszej perspektywy a nawet nie bedziesz pamiętać , ze była jakaś afera.

Ja nie polubiłam śpiochów z 5-10-15 bo maja ten system zapięć na nodze( a nie w kroku) - napy rozpinały w okolicach kolana i noga wychodziła.

kinia- ostatnio pytałaś o ten kojec którego link wkleiła Panna Migotka.

:dry:Kinia- troche cierpliwości, daj sie poznać z szerszej perspektywy a nawet nie bedziesz pamiętać , ze była jakaś afera.
brak mi cierpliwości.. fakt.. są ku temu pewne powody, ale to ważne nie jest:happy:
nie będzie mnie przez jakiś czas, to nabiorę dystansu :-)

Ja nie polubiłam śpiochów z 5-10-15 bo maja ten system zapięć na nodze( a nie w kroku) - napy rozpinały w okolicach kolana i noga wychodziła.
o tych napach też myślałam. miałam jedną parę takich śpiochów i nie umiałam sobie z nimi poradzić.

kinia- ostatnio pytałaś o ten kojec którego link wkleiła Panna Migotka.
zanim kupiłam swój to ten oglądałam. Mam mało miejsca i czasem muszę kojec złożyć. akurat trafiła się okazja kupić tanio używany "cyrklowy" i on wygrał.

No właśnie, wadą tego kojca jest to, że nie da się go złożyć tak rachu ciach. My też nie mamy za wiele miejsca, ale jakoś chyba się przyzwyczaimy do przemykania się pod ścianami salonu :-)

reklama
A ja jakos nie widze potrzeby kupowania kojca,gdyby to bylo lato to wtedy tak bo wystawila bym na ogrodek i czesc :-)

Do góry