reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

dziękuję.
już bym wolała, żebyś przysłała mi na priva wiadomość typu: nie lubię cię. jesteś głupia. jesteś pozerem. snobką etc. niż takie malutkie żądełka w postach.
zdecydowanie nie nadaję się do uczestniczenia w formach...

reklama
wczoraj byliśmy w realu na wyprzedaży zabawek.
Nie kupowałam nic z Fisher price'a, bo Mały dostał sporo zabawek na Mikołaja, więc nie ma co przeginać, ale kupiłam mu już zabawki dla troszkę większego dziecka i dwa pluszaczki .
Ludzie wywozili całymi wózkami tony zabawek... żałowałam, że w rodzinie nie ma więcej dzieci (były takie słodkie lale)
Ale ogólnie to niektórzy trochę ogłupieli. Dwóch facetów tak się kłóciło o interaktywnego puchatka, że w koncu im spadł i juz nie działał :baffled:.
My bylismy popołudniu, ale moi rodzice byli rano i mówili, że niektórzy chyba wcześniej sobie odkładali zabawki w inne miejsca, bo np. na AGD rano stały za czajnikami (bo oni kupowali) jakies zabawki :baffled:

reklama
górna półka do dla mnie 5-10-15, Sofija, chicco - to już półka najwyższa.
Mój synek ma prawie wszystko z 5.10.15, ale nie dlatego, że jestem maniaczką firmówek, ale dlatego, że są to ciuszki świetnej jakości i można je kupić w przystępnych cenach (wszystko co ma kupiłam mu tam na wyprzedaży :-))
Ostatnio byłam we wrocławskim Factory i za 90zł kupiłam w 5.10.15 - 3 pary ogrodniczek (w tym jedne ocieplane), 2bluzy, sweterek i polarowy dresik :tak::tak::tak:.
Wczoraj kupiłam mu spodnie dresowe i koszulę - każde za 6,99zł

Do góry