reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

hehehe
Szopek masz racje mam takie kaplety rozowe dla dziewczynki i mu je zakladam i powiem ci ze strasznie mu w tym SLICZNIE:-):-):-):-) a i jeszcze ma taki szary kaplecik ale dla 1-2 latka i jest z cekinami w ksztalcie kwiatuszkow ale zaloze mu napewno chocby po domu...
No i wiecie co ja np stawiam na porzadne body i teraz takie cieplejsze i jesli o to chodzi to jednak jak mam jakas kase to wole mu kupic te drozsze bo zaklada sie na codzien i zeby za szybko sie nie zniszczyly..
a teraz musze dokupic mu rajtuzki bo mi moja kluska wyrasta z tych co ma i musze kupic ze 2 pary o rozmiar wiekszych albo 2 razmiary..

reklama
Kinna- moja babcia tez tak twierdzi i byla mocno zdziwiona ze tak sie juz nie robi i ze jest na odwrot czyli dziewczynki na rozowo a chlopcow na niebiesko... a tlumaczy to tak ze niebieski byl dla dziewczynek bo to kolor MAryjny a chlopcow na rozowo ale dlaczego to nie pamietam:confused::confused::dry::dry:

Kamilka mojemu Michasiowi tez slicznie w rózowym :-D w sumie najładniej a Majka zawsze najlepiej w niebieskim wyglądała.

DLa mnie kiolor nie ma znaczenia większego tzn że chłopiec na niebiesko i koniec... nie będe kupowac malemu rozowych ciuchów (ma te po Majce po domu mu zakladam) ale tez nie będzie miał wszytskiego niebieskiego. Maja ma dużo niebieskich :tak:

No tak kiedys bylo ze niebieski byl przypisany dziewczynkom kolor Maryjny a rozowy chlopcom kolor Chrystusowu ,chodzi tu o szaty.Ja mam zdjecie swoje od chrztu gdzie mam bialo niebieskie ubranie :-)

anusiasac- zdjęcie Rikiego Martina ( tak ma na imię zabawka, bo różowa jest:tak:), zrobię i wkleję (może ) jutro.
Mam juz pozaczynaną małpę Dżordż Klunej ale mi dzwoneczek zginął a zależy mi, zeby mu dzwoniło we łbie. Mat Dejmon ( w formie blizej nieokeślonego stwora) zrobiony do połowy...

czekam z niecierpliwością...:tak::tak::tak:

dziewczyny w tym raelu to naprawdę dzicz niesamowitanie wiem w ogóle skąd sie tacy ludzie biorą.
Chciałam kupić Majce mojej taki wózek bb* wózek WIELOFUNKCYJNY * 3 w 1 *śliczny Agatka (495725632) - Aukcje internetowe Allegro byl za 70zł i znalazłam go nawet, taka ucieszona sprawdzam a ktoś ukradł 1 kółko... po co mi wózek bez kółka więc odłożyłam a że był jeden ostatni więc lipa...

udało mi sie kupić tylko takiego słonika FISHER PRICE SŁONIK CYRKOWY PEŁEN KLOCKÓW FV (506013734) - Aukcje internetowe Allegro za 37zł i odkurzacz pyłek za 47.

Jak wychodziłam ze sklepu to zobaczyłam dziewczynę z tym wózkiem od Agatki to jej mówie, żeby dobrze sprawdziła bo ja przed chwila chcialam kupic i był bez kółka a ona do mnie że wczoraj juz poodkładała sobie zabawki i dzisiaj tylko przyjechała je odebrać żeby zaplacić mniej... Podkurwiłam sie strasznie, nie ma to jak miec znajomości. Człowiek jedzie rano wczas do innego miasta i njie ma bo paniusie mają poodkładane :wściekła/y:

chciałam tez fontanne z piłek, ale tez już nie było a szczeniaczka uczniaczka zwineli mi sprzed nosa. Jak przyjechałam do domu to popłakałam się normalnie o ten wózek. Mama pojechała do innego reala, jeszcze dalej, ale dzwoniła, że wszytsko tak poprzebierane, że opakowania potargane. Nie skomentuje tego. No cóz a na wózek uzbieram Majce, szkoda tylko że będe musiała dać za niego aż tyle :baffled:

Cosmolady to rzeczywiscie straszne.Pamietam jak bylam mala ok 7lat stalam w koejce za chlebem i baby mnie tak wypychaly bo niebylo go za duzo:angry::angry:to jezcze znajome byly:no:w koncu jedna chamka powedzala mi cos zs poplkalm i poszlam chyba i tak by brakl dla mne przez te wypychanki:dry: kurce lietry mi nie wskakuja,znow ta klawiatur:angry::angry:

jejciu jestem..
byłam dziś na zakupach. postanowiliśmy z NM chodzić do marketu raz na 2 tygodnie.. ale dziś wypchany wózek mieliśmy:-D
w końcu nie kupiłam małej ubranka. przypomniałam sobie, ze mam czerwone ogrodniczki w komplecie z białym body z czerwonką lamówką. idealne na takie okazje. bardzo mi się nie podobało, bo spodenki się lekko błyszczą. do tego białe rajstopki, czerwone skarpetki i bały sweterek zapinany na jeden guziczek (takie bolerko) . bardzo podobne do tego Embroidered bolero : mothercare, ale oczywiście o wiele tańsze ;-)
myślę, że jej wystarczy i będzie ładnie wyglądała.

reklama
cosmolady no strasznie bylo ja kupilam mu zyrafe Fisher price z klockami byl zólwik i te kubki jeden na drugi i te z palakiem a tak to wlasnie zega telefon itd ale on za maly ;-) jestem zadowolona.. szkoda z tym wozeczkiem ja mialam znajoma i miala mi odlozyc jezdzik ja juz jestemw realu a ona dzwoni ze ona jest w innym realu :wściekła/y: a jezdzikow nie ma sobie wziela pewnie mowilam kup mi tez przyjade oodam kase ... wlurzyla mnie ale juz mi przeszlo ;-)bo zyrafa mi sie podoba

Do góry