reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Będe ostra jak "jagular z puchatka " ;-)

a wracając do hustawki to o takie cuś mi chodziło :tak:
Masz nawet haki w komplecie i nie musisz dodatkowo bulić ;-):dry:

Ola dobry pomysł z tymi woreczkami Jana Niezbędnego :tak:
Ja korzystałam z reklamówek z supermarketów :-p:sorry2:
czasami było mi głupio w sklepie pakować chleb w 7 reklamówek ;-):-D:-D
No ale najwazniejsze ze tak jak mowilysmy ze mozna do metalowej futryny przyczepisc.A co do reklamowek to i ja tak robie...robilam:-pa i do tej pory zwijam w markecie wiecej torebek niz mi potrzeba:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
można i to za 30 zł- klasyka.Łza się w oku kręci.
tu jest huśtawka skoczek, ale tak jak na foto- tu nas nie da rady przymocować: HUŚTAWKA DISNEY TYGRYSEK SKOCZEK BCM!!! (306428362) - Aukcje internetowe Allegro

aha...
Kobiety przez was wycinają amazońska puszczę- nie dość, ze jednorazowe pieluszki które rozkładają sie wieki całe to jeszcze stos reklamówek... ja to będę ekologiczna, tetra itp. a jak znam życie- to w marzeniach tylko:-)
No prosze jakie pmyslowe zawsieszenie skoczka.Czego to czlowiek nie wymysli....

No ale tak naprawde ostatnio w tesco pojawily sie torby z materialu i ja tez ja kupilam i spakowalam w nia zakupy z mysle ze na kolejne ja zabiore ale niestety ciagle zapominam ja zabrac i znow kolejne folie do domu znosze:-p:baffled:

można i to za 30 zł- klasyka.Łza się w oku kręci.
tu jest huśtawka skoczek, ale tak jak na foto- tu nas nie da rady przymocować: HUŚTAWKA DISNEY TYGRYSEK SKOCZEK BCM!!! (306428362) - Aukcje internetowe Allegro

aha...
Kobiety przez was wycinają amazońska puszczę- nie dość, ze jednorazowe pieluszki które rozkładają sie wieki całe to jeszcze stos reklamówek... ja to będę ekologiczna, tetra itp. a jak znam życie- to w marzeniach tylko:-)

szopek ale to sie da zainstalowac na zwykłej futrynie !
Mój Mateusz odkręcił tą metalową łapkę co ja montujesz na tej framudze i wkrecił zwykły hak i na za ten hak zachaczył tą sprężyne ...zrozumiałaś ? :-p:laugh2:

wracając do amazońskiej puszczy ...to ja już cie widzę urobiona po łokcie w stosie pieluch tetrowych a potem rozwieszającą je wszytkie na sznurach przeciagnietych po całym mieszkaniu :tak::-D:-p;-)

Minka super a jaka cena:szok:ze tez komus sie oplaca tak ryzykowac i wystawiajac ciuszki i tylko 1zl dostac:sorry2: mi by sie nie chcialo isc na poczte io stac w kolejce zeby to komus wyslac:-p

L4dY-bIrd 95 w ciucholu? to chyba kazałaś im wszystko spakować i przesłać na adres...

L4dY-bIrd 95 w ciucholu? to chyba kazałaś im wszystko spakować i przesłać na adres...

noooo...wytargałam ogromną reklamówe ...bodziaki , ciuszki dla małej takie wiesz...dla młodej laseczki :-p i dla Jasia pare ciuchów też znalazłam :tak:.
W taki sposób mam cała wyprawkę dla małej na okres od 0-3 miesięcy :tak:

a widziałam zajebiste spodnie nexta ..na malucha takie miekkie dzinsiki z bawełenka pod spodem i na gumeczce ..ale sie powstrzymałam :sorry2:

reklama
a ja byłam w 5-10-15 i byłam zszkokowana pozytywnie:-) ze tak niskie ceny są śpiochów, nawet w supermarkecie gdzie gorszy jest materiał są droższe.
pozdrawiam

Do góry