reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

A ja wczoraj w SMYK'u kupiłam pierwsze ubranka.
Trochę mnie poniosło i kupiłam na trzy rozmiary: 62, 68 i 74.
W sumie wydałam równo 100, ale nie ma to jak pierwsze wrażenie w takim sklepie.
Nawet mój M. był zszokowany szybkością zakupów- nawet nie zdążył nacieszyć się klockami LEGO a ja już przy kasie stałam.
Mam tylko ten problem, że do tej pory jeszcze nie wiem co będzie.
A oto moje łupy :-)
roz. 62 (3-pak za 17 zł)- nawet jak będzie chłopak to się opłacało:-D

roz. 68

i roz. 74- tutaj body w paseczki i z dinusiem były w 2-paku za 12 zł :-)

Za tydzień mam kolejne USG, więc może w końcu dzidziuś się odwróci i odkryje sekret.

reklama
A'propos Allegro... Moje ostatnie łowy - wlasnie do mnie dotarły:

te ciuszki mi sie bardzo podobają :-)
A w drodze jest jeszcze kilka innych :happy2:

dziewczyny nio to Ja chciałam się Wam pochwalić jakie sobie zakupiłam ciuszki dla Mnie :-)

tuniczkaer4.jpg
abkado1.jpg

Sliczxne ciuszki!!!!!!!!!!!!'

Tolka i twoje zakupy tez extra! To uzywane? Bo mi sie tez podobaja i bym chciala...

Iwonka - nie używane :no:(chociaż mogę powiedzieć że tak bo już w nich chodziłam ;-)) to są nowe ciuszki :tak: a kupiłam na allegro :-)

reklama
Ale śliczne ciuszki macie!!!
Normalnie nakręciłam się przez to forum i jutro robię napad na lumpki!!!
Już wiem, że teraz to będę kupowała nie dla siebie, ale wszystko dla Dzidziowca naszego...
Daję namiary na super zestawik dla dziewczynki (jak ktoś chce wydać trochę więcej, ale za jednym zamachem).
DLA DZIEWCZYNKI 50 szt. ROZM. 0-6 MSC-Y H&M (307099827) - Aukcje internetowe Allegro

P.S. Jak mam to zrobić żeby mój suwak przy każdej wiadomości się sam wklejał??

Do góry