reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Hehe, zgodzę się z Aurelią.
Iwonka - ta do 9 czy 7 kilo fajnie wygląda, chyba z jakimiś "bajerami" jest? Też oglądałam właśnie takie dla małych dzieci i mi się podobały, widziałam też takie, z których jak dziecko trochę odrośnie, to poprostu fotelik można zrobić... np. HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro

mi tez sie wydaje że takie są bardziej praktyczniejsze bo maluch juz od małego korzysta :tak: i na dłużej starcza .MA fajna opcje bujania ...nie trzeba stać i machać ręką tylko mamy chwilke dla siebie .

pola na lato super sie sprawdzi :) ale zimą to już powinna być odrobinę cieplejsza i większa pościel ;-)

dziękuję za radę
Chyba od razu kupię wypełnienie pościeli i ze dwa komplety poszewek, z tym, że na zimę kupię jakieś cieplejsze

nie chodzi o ogródek ...sa jeszcze place zabaw pod blokiem albo w miasteczkach :tak:
Chodzi o to że wg. mnie to ..." impreza na chwile" taka huśtawka ...wydaje mi sie mało stabilna ...i wykonana ze słabego materiału .

Lepiej zamontować huśtawkę w futrynie drzwi ...niz tarmosic sie z taką " landara " po całym mieszkaniu ...rozkładac , składac i ogólnie zajmowac miejsce w mieszkaniu .

poza tym na allegro pełno jest takich używanych i w każdej ofercie piszą " mało używana , sporadycznie uzżywana , prawie nie używana " ..to o czymś świadczy

Napisałam swoje odczucia kochana bo mam do tego prawo i nie ma co sie " kwasic :-p "
:-D:-D:-D:-D jak juz pisalam ... ja przecie tez mam ogrodek :-pwiec sie nie kwasze :-D:sorry2: a co do tej chustawki to tak pisalam ze wlasnie trzeba ostroznie bujac bo sie odrywa od podlogi,ale i tak sie siedzi przy dziecku i zawsze nozke mozna swoja postawic na tym stelazu i spokojnie bujac malca:tak:No i jedynym plusem tez jest to ze i starszego malca mozna w nia wsadzic.
w pierwszym lepszym sklepie budowlanym albo dla majsterkowiczów dostaniesz metalowe haki ...potem tylko zrobic wiertarką z odpowiednim wiertłem do metalu dziurę i już masz zamontowany hak .

a jak ci sie znudzi to zawsze możesz na haku powiesić sobie dzwoneczki :-p albo inne ustrojstwo ;-)
No albo swojego malzonka jak ja dzis mialam ochote:crazy: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehe, zgodzę się z Aurelią.
Iwonka - ta do 9 czy 7 kilo fajnie wygląda, chyba z jakimiś "bajerami" jest? Też oglądałam właśnie takie dla małych dzieci i mi się podobały, widziałam też takie, z których jak dziecko trochę odrośnie, to poprostu fotelik można zrobić... np. HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro
Szopek - ta, której link fkleiłaś wygląda ok i cena przystępna.:-) Tylko sama się zastanawiam, czy nie lepiej taką zwykłą w futrynie drzwi zawiesić.. na dłużej starczy.
O ta jest tez fajna no i 3 funkcyjna wiec mysle ze warto ja by bylo kupic Bo i jest odrazu lezaczek i hustawka i krzeselko bujane dla starszego ..Moja tez mam kilka mocy bujania,a na gorze kolorowe swiatelka a po bokach wisze dwie zabawki ktore jak sie pociagnie to wlaczaja melodyjke i takie tam... za uzywana dalam 200 w sklepie ponad 300 nowa a wtedy ponad 400:szok:

Dziewczyny mam pytanko, zwłaszcza do doświadczonych mam, o pościel do wózeczka.
Kupować wypełnienie i poszewki, czy może takie 2w 1, jak to w aukcji poniżej??
~ NOWOŚĆ - POŚCIEL KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO (301168692) - Aukcje internetowe Allegro

Ja nie mialam takiej poscieli,zreszta zadnej nie mialam....I tak na pocxatku bvedzie cieplo i lato wiec to tylko chyba by na dno posluzylo. Ja mialam kocyk na dnie polozony lub pieluszke tertrowa a jak zimno to i tak kombinezon i cieply koc zimą:tak:

nie czuje żebym kogoś uraziła ....pobiła ..zrobiła krzywdę

Wyraziłam koleżeńsko swoje zdanie bo poczułam ironie ...i nie sadze by Iwonka sie obraziła bo znamy sie z innego wątku i wiem że z niej spoko wyluzowana babeczka :tak:

Och dzis to nie jestem juz taka wyluzowana,bo moj mnie wpienil do lez.:baffled: ale milo ze tak o mnie myslisz.:-) Zaszlo male nieporozumienie i moze sie poczulas tak a nie inaczej,choc nie to mialam na celu.:sorry2:

mi tez sie wydaje że takie są bardziej praktyczniejsze bo maluch juz od małego korzysta :tak: i na dłużej starcza .MA fajna opcje bujania ...nie trzeba stać i machać ręką tylko mamy chwilke dla siebie .
O to tak,wlaczalam bujanie i dziecko mialo frajde....a ja wolny czas choc na chwile.:tak:

szopek - siostra Moja miała taką dla Juli ale za dużo się w niej nie chciała huśtać bo bardzo szybko się ztrzymywała ta huśtawka i szybko można wypaść z niej bo się podnosi :-( a można przymocować taką huśtawkę do sufitu w bloku tak mają znajomi :tak:

Łania - nio ta przez Ciebie zaproponowana huśtawka jest fajna :tak:

Pola - śliczna ta pościel też myślałam o czymś takim ;-) nawet wydaje Mi się że potem można ją spokojnie włożyć do łóżeczka

reklama
Do góry