reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Ja mam taka.........tzn Vanesska .ale dlugo nie uzywalam jej...jakos tak wyszlo.Stoi i sie kurzy.Jest rozowa.Trzeba delikatnie chustac zeby sie nie odrywala od podlogi a do tego nie trzeba naprawde wielkiego bujania.No ale ogolnie ok.A juz sobie przypomnialam nie uzywalam duzo bo dziadek zrobil Vanessce na ogrodku chustawke inna:tak:.Moge sprzedac:-p

Załączniki

• hustawka.JPG
    hustawka.JPG
    26,6 KB · Wyświetleń: 38
A taka mam tez kupilam uzywana w komisie bo nowa jest za droga a i tak z przeznaczeniem do 9 kilo chyba czy 7 :sorry2: no ale dosc dlugo jej uzywalaismy na poczatku :tak:

Załączniki

• aaaaaaaaaaaaaaaa.JPG
    aaaaaaaaaaaaaaaa.JPG
    18,8 KB · Wyświetleń: 31
mam pytanie. Otóż jako dziecko miałam huśtawkę zawieszaną w futrynie drzwi. Wsadzało mnie sie tam i fik usypiałam w trymiga. Chciałabym kupić jakąś mocarna hustawke dla młodego.Nie mogę takiej na futrynę- mieszkam w bloku i mam metalowe futryny.Macie może jakieś doświadczenia? może coś takiego? Ale boje sie, ze rurki trachną ...
0234 SUPER HUŚTAWKA DLA DZIECI - HUSTAWKI KURIER (299601694) - Aukcje internetowe Allegro
daj sobie spokuj :-p
Jakoś nie jestem przekonana ....
Jasiek miał takiego skoczka na spręzynie i w tym brykał całe dnie ...a potem olał hustawki domowe i woli te na ogrodzie :sorry2:

hustawka fajna sprawa:tak:my nie mielismy dla malego :-(ale teraz jak cos fajnego znajde to napewno kupie:tak::-)

Lady nie wszyscy maja ogrodki......
nie chodzi o ogródek ...sa jeszcze place zabaw pod blokiem albo w miasteczkach :tak:
Chodzi o to że wg. mnie to ..." impreza na chwile" taka huśtawka ...wydaje mi sie mało stabilna ...i wykonana ze słabego materiału .

Lepiej zamontować huśtawkę w futrynie drzwi ...niz tarmosic sie z taką " landara " po całym mieszkaniu ...rozkładac , składac i ogólnie zajmowac miejsce w mieszkaniu .

poza tym na allegro pełno jest takich używanych i w każdej ofercie piszą " mało używana , sporadycznie uzżywana , prawie nie używana " ..to o czymś świadczy

Napisałam swoje odczucia kochana bo mam do tego prawo i nie ma co sie " kwasic :-p "

Szopek a do futruny metalowej tez sa jakies zaczepy z gwintem.Dowiedz sie :)

w pierwszym lepszym sklepie budowlanym albo dla majsterkowiczów dostaniesz metalowe haki ...potem tylko zrobic wiertarką z odpowiednim wiertłem do metalu dziurę i już masz zamontowany hak .

a jak ci sie znudzi to zawsze możesz na haku powiesić sobie dzwoneczki :-p albo inne ustrojstwo ;-)

reklama
Hehe, zgodzę się z Aurelią.
Iwonka - ta do 9 czy 7 kilo fajnie wygląda, chyba z jakimiś "bajerami" jest? Też oglądałam właśnie takie dla małych dzieci i mi się podobały, widziałam też takie, z których jak dziecko trochę odrośnie, to poprostu fotelik można zrobić... np. HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro
Szopek - ta, której link fkleiłaś wygląda ok i cena przystępna.:-) Tylko sama się zastanawiam, czy nie lepiej taką zwykłą w futrynie drzwi zawiesić.. na dłużej starczy.

Do góry