reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
sluchajcie, laski, tak sie wetne w prezenty. kolezanka ma sklepik z ciuszkami early days i podobnymi, jakbyscie mialy ochote wybrac cos z jej slicznych ciuszkow na prezent - byloby ekstra :-) dziewczyna startuje i potrzebuje otuchy :-D
jakby ktora byla zainteresowana pisac na priv, przekieruje odpowiednio :-)

ps wystarczy najechac myszka na zdjecie, opis sie pojawi :-)

Picasa Web Albums - madziuja - ciuszki

Ostatnia edycja:
Kalendarz ma 7 kartek czyli 14 stron.
Trudno mi zrobić dobre jakościowo zdjęcie, szaro-buro za oknem .W dodatku Młody mi wisi na nodze, rusza mną:-p
a wiec:
- kalendarz ma 7 kartek czyli 14 stron.
- jest laminowany
- szukałam takiego sprzedawcy u którego sama będę mogła sobie wstawić zdjęcia, bo ja z tych co to same robią wszytko najlepiej. W przyszłym roku poprawie kilka błędów, np.jak mam ciasno skadrowane zdjęcie to wycięcie w kalendarzu wchodzi na głowę Miku ( patrz zdjęcie w czapce)
- nie ma porywającej szaty graficznej, mogłam wstawić sobie pierdółki ale ja nie lubię
kiepskie focisze:

migotka - moja córcia ma prktycznie identyczny wózek dla lalki... dodam, że jest bardzo wytrzymały, bo wcześniej już jedno dziecko długo sie nim bawiło a Klaudia to nawet sama w nim jeździła.

sylwia - ooo... fajne saneczki... nawet nie wiedziałam, że takie istnieją.

Ja dla córci mam już zamówione farby do malowania rękoma - 5 kolorów za 12 zł, tylko jeszcze jakąs ciastolinę znajdę.

Dla chrzesnicy natomiast też kupie ciastolinę, o taki zestawik
CIASTOLINA - ZESTAW FARMER + CZTERY TUBY (826693719) - Aukcje internetowe Allegro

No i wreszcie kupiłam córci buty na zimę.
Dałam za nie 99 zł. Oczywiście są wyprofilowane i usztywniane tam gdzie trzeba.

Załączniki

• PC080007.jpg
    PC080007.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
zapomnialam napisac.Bylismy dzis w tym przedszkolu(wlasciwie to jest kosciol)i tam sa zabawki fajne dla dzieci.dzis byla kuchenka,taka o korej pisalyscie.Kondzio przy niej spedzil polowe czasu:-D:-D:-D gotowal,nawet byla tak plastikwa noga kurczaka i kotlet a on chcial gryzc:-D:-D:-Dbylyt male garki,patelnia:tak:.AZ DO MNIE PANI POWIEDZIALA TAKA ZE JAK NIE MAM CO KUPIC NA SWIETA W PREZENCIE TO JUZ MAM;KUCHENKE:-D:-D:-Daz mi sie przypomnialo jak wy pisalyscie ale nie myslalam ze u nas taki zachwyt bedzie:szok:napewno jak ktoras kupi to bedzie super prezent.skoro Kondzio sie bawil a zadko przyciaga jego uwage cos,na dluzej:no:aaa i ta kuchenka jeszcze mowi,CO DZIS UGOTUJEMY,CZE UGOTUJMY COS:-) jakos tak:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry