reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

a tak poza tym jak zaczelismy pracowac nad malym :-) to znalazlam w ciucholu spodnie dzinsowe ciazowki z H&M MAMA i kupilam je bo byly za 3zl nawet jakby byly za 50zl bym je kupila bo chyba znamy ceny ciuchow ciazowych ........ przyznam sie ze jak na tescie byla jedna kreska na poczatku to chcialam je pociac i plulam w brode ze po co je kupilam, ze to jakies chore przeciez w ciazy nie jestem i nagle jakas zabobonna sie zrobilam ....... no ale wszystko sie dobrze skonczylo :-)

reklama
anusiasac jak to mówią rzut beretem:-D
Wybieram sie do sklepów wózkowych do Zamościa. Przyjaciółka musi zrobić rekonesans, co jak, gdzie.

Ja jak zaczęliśmy pracować nad małym, to kupowałam ciuszki dla niego na ciuchach. I tak długo sie nie udawało. Zirytowałam sie i przestałam kupować, choćby nie wiem co... Pamiętam nosidło, usztywniane, świetnie zrobione, jakieś tam dobrej firmy, Super.10 zł czy cos w ten deseń. Ale myślę nie, o nie. Łaski bez. Na złość nic nie kupię. I zaszłam w ciąże:-D... Przez I trymestr nic nie kupiłam, potem jedno body i patrzyłam... stanie mi sie coś? Nic sie nie stało - to kupuje, ale mama mnie stopuje - za wcześnie.

teraz juz mnie moja mama nie stopuje ale wczesniej ja mialam sliczne ubranka i jak bylam w drugim mc pokazalam jej sliczna sukienusie a ona wez przestan a ja no co
wtedy ona" jak powywalalam te ubranka z Twojej szafy to w ciaze zaszlas " a ja taki :szok: szok i wrocilam do domu patrze w szafe niema ani jednego !!!!!

no a jak juz puzniej mowilam o zakupach to mowila ze jeszcze maciek w dup... a juz mu kluski studza :baffled: niewiem skad ona bierze te teksty

taaa mamuski rzadzamoja mama przez cala ciaze nie powiedziala ono ona tylko on i koniec jakby wiedziala ze chlopak bedzie a tu... chlopak sie smieje z niej jak zaczyna cos wymyslac to zartem mowie "ja z Toba czarownico nie gadam " ;-)

szopek ile wybulilas za te cuda ??:-) w ciucholkach ??
sa rewelacyjne ja chyba tez dzis pujde bo sie sloneczko przebija a wtedy lubie lazic bo rynkach bazarkach itd :))

reklama
Kupiłam jeszcze do tego pajacyki z 4 szt, takie zwykłe ( w paski i białe) i skarpetek trochę ( białe i czarne adidasa i czapeczkę taką dla noworodka ( nie ma na zdjęciu bo zapomniałam). Wybuliłam się na niepełne 20 zł:-D:-D:-D:-D

Do góry