reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

nie dotykałam, ani nie dałabym tyle kasy..moja koleżanka rodzi w kwietniu i juz się na niego nastawiła....mi osobiście nie bardzo sie podoba plastikowy spód w gondoli, nie mówiąc juz o spacerówce, zero zabudowy... jak dla mnie za mało przekonywujący jak na taką cenę...

reklama
cena zostaje bez komentarza :baffled:
ciekawe ile ten wozek wazy i czy w tym " plastiku " jest w miare przewiewnie i tak dalej kurde chyba go nigdy nie widzialam na zywo przy najmniej nie kojarze

aniusiaa cenna uwaga bo gdy my zaczniemy uzywac spacerowek bedzie najprawdo podobniej zimno trzeba brac to pod uwage

cześć dziewczyny wiecie wczoraj na chandre byłam na zakupach to pomaga :tak:i wcale nie trzeba robic zakupów dla siebie dla malenstwa sa o wiele przyjemniejsze :-)wieccie w 5 10 15 sa super przeceny może nie wszystkiego ale kupiłam wczoraj body kosztowało 19.90 a zostało przecenione na 9.90 i sukieneczke tez o 10 zl tańsza

Sliczne ciuszki i praktyczne :)

Nie wiem czy macie jakies TESCO obok siebie bo tez sa tam teraz przecenione ciuszki i sliczne body i inne malutkie ubranka super dla chlopcow i dla dziewczynek.Ja czekjam na 10 stycznia na potwierdzenie plci i tez ruszam kupic jakies nowe ciuszki .No i zrobie przeglad ubranek po pierworodnej.

:-):-)no to jest to mozna wydawac pieniazki nie zastanawiajac sie czy to aby potrzebne itd poprostu sie kupuje dla malenstwa a to jest na wszelkie strony usprawiedliwione :-)

no coz tani nie jest :-(ale zobaczymy go jeszcze na zywo i wtedy zadecydujemy :tak:a material to nie jest plastikowy chyba:blink:bo ja mam podobny wozek teraz to material jest ok nie jak plastik:tak: bo takiego to bym nie kupila:no:jak go w piatek obejze na zywo to wam opisze czy warto tyle dac:tak: bo nie powiem ze mam och tak tyle kasy do wydania:no:czekam na pozyczke na remont mieszkanka i z tamtad bym skubnela:zawstydzona/y::-Dco do to super sa te body i ta sukieneczka:-)

reklama
Karola on jest z tym dobry ze jest maly,skalda sie jak parasolka prawda?? I to jest w nim super jak i waga,oprocz ceny :(

Do góry