reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
ja lecze smutki i kupiłam wczoraj taki kombinezon, tylko w kolorze fioletowo wrzosowym dla Julianny ;-) oczywście też w innym rozmiarze :tak:
Nowy kombinezon Reserved Rozmiar 74 (748102749) - Aukcje internetowe Allegro
chciałam kupić taka czapeczkę ale juz nie było http://www.allegro.pl/item744009590_h_m_nowa_czapka_hello_kitty_86_92_jesien.html ... same zimowe a my przjściówki nie mamy za to kuiłam taką beretkę hehe http://www.allegro.pl/item744098439_h_m_beret_kokarda_roz_braz_86.html w sklepie on kosztuje 19,90zl

my mamy taki wozeczk i mi sie podoba bo cieżki jest i przez to stabilny http://www.allegro.pl/item743080100_promocja_wozek_spacerowka_baby_born_zapf_creat.html

Ostatnia edycja:
Miku teraz w trampkach za kostkę chodzi. Kiedyś, dawno temu , mu kupiłam na wyrost fajne buciki na rzepy, teraz są już dobre ale założyć mu to męczarnia, bo on ma wysokie podbicie.
Pod koniec lata ( na wyprzedaży w bata)kupiłam mu takie: te na rzepy to leciutkie adidaski jesienne a te drugie takie mocniejsze na burą jesień. Z tym, ze kupowałam bez niego i te drugie są niby 22 ale takie wielkie, ze chyba w marcu założy :eek:
Zobacz załącznik 167775 Zobacz załącznik 167776

Wiktoria- fajne te pierwsze bartki.

W ogóle fajne kombinezony pokazujecie, trzeba zacząć myśleć już o zakupach zimowych. Dziś kupiłam szalik, tydzień temu też mu kupiłam. Bo ja mam pełne pudło szalików i Miku też ma ich całe mnóstwo:tak:.
Migotka- urocze te ogrodniczki.
Jak pokazałyście te wózki i zobaczyłam ceny, to myślę fajnie, ze ten zakup mnie minie. Potem jednak naszła mnie refleksja, ze miał by niezła zabawę. Niestety moje wózki poszły na śmietnik, nowego mu nie kupię :-p .

szopek te na rzepe sa fajne te drugie zreszta tez nasz trampki za liche sa juz na taka pogode :tak: a jesli chodzi o bartki to uwazam ze ten wzor co mamy jest ladniejszy od tych w linku :zawstydzona/y:
a co do wozkow nasz mlody uwielbia jak bylismy na wakacjach to zabieral dziewczynka i to z takimi nerwami jak nie chcaly dac... myslelismy na kupnem taczki czy czegos podobnego ale skonczylo sie na kupnie chyba z 6 aut .. tata mysli ze go przekupi zeby sie wozkami nie interesowal...
a on i tak nimi gania... w złobku

Ostatnia edycja:
Ja mam coś takiego - philipsa wersja podstawowa.
Nie taki tylko jakiś starszy model bo ja mam go gdzieś prawie 10 lat.
Działa nadal. Nie ma co się zepsuć bo prosty jak konstrukcja cepa. Nie ma golarki nasadek masujących ani innych dupereli.
Naciągam sobie skórę ręką przy depilacji i to jest moja nakładka masująca;-).
Co jakiś czas muszę przejść na golarkę zwykłą męską , bo włoski odrastają słabe i się urywają przy depilacji.

reklama
Do góry