Lilka2304
Fanka BB :)
Witam miałam przez 7 lat partnera . Mam w tym momencie 25 w wieku 24 lat ja a mój były 27 się rozstaliśmy . Staraliśmy się o dziecku prawie 5 lat , ja pragnę dziecka Bardzo najbardziej na świecie jest to moje wymarzone jedyne pragnienie . Ale do rzeczy w tamtym roku rozstaliśmy się bo szczerze popadliśmy w stagnację brak jakich uniesień zajmowania czasu razem no takie życie razem ale osobno seks w dni płodne zero jakieś zabawy poznałam w tamtym roku chłopaka on dał mi tej atencji fajny zaradny no chłopak idealny i stało się zakochaliśmy się w sobie podjęłam decyzję o zrostaniu i zaczęliśmy nowy związek mały problem jest o 7 lat młodszy ode mnie więc jak ja mam teraz 25 to on w tym roku będzie miał 18 no i przychodzi problem dalej pragnę dziecka ogl nie chce już tu wypisywać że zupełnie inaczej pragnę tego dziecka i bardziej bo to nie o to chodzi boli mnie fakt że on nie. Jest gotowy oczywiście to rozumiem bo młody itp ale jak ja mam albo namówić go na dziecko albo wpłynąć na siebie żeby przestać go tak pragnąc mam mętlik