Aaduulciia1233
Początkująca w BB
Maleństwem się cieszę bardzo, ale lękami niestety nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O możesz coś więcej opisać? Moje serce w ciąży też tragedia, szczególnie teraz w ostatnich tygodniach
Gdyby betablokery powodowały udar to by nimi nie leczono. Wiadomo każdy lek ma jakieś skutki uboczne, ale nie popadajmy w paranoje.Dziewczyny Juz było lepiej i znowu się boję i panikuje ze dostane udaru mozgu w ciąży bo jakąś dziewczyna dostała i dodatkowo wyczytałam że betablokedy powodują udar ciąża też się przyczynia i już nie daje rady ( wiem. Ze nie powinno się czytać ale ja to już wcześniej wiedziałam przypomniało mi się chcialam zobaczyć to jeszcze raz i efekt jest. Znacie jakieś sposoby na te lęki jestem przed wizytą u psychologa i hipnotetapelty nw jak walczyć z tym. Lękiem znowu pomóżcie proszę
Ja tez miałam spokój 4 miesiące aż w końcu mnie nerwica dopadłaHej, miałam nadzieję, że nie bede musiała tu pisać, ale niestety Od tygodnia włączyły mi sie typowe lęki, które byly uśpione przez prawie 4 miesiące i czuję sie bardzo rozczarowana. Przycupnę sobie w tym wątku na poprawę humoru, żeby wiedzieć, że nie jestem sama.