reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Mojej mamie pod koniec ciąży tylko serce bardzo szybko biło ale ona miała akurat to od magnezu kazali jej brać magnez i po nim się zaczęło, a mdlalas w ciąży może?

Mojej mamie pod koniec ciąży tylko serce bardzo szybko biło ale ona miała akurat to od magnezu kazali jej brać magnez i po nim się zaczęło, a mdlalas w ciąży może?

Od magnezu serce szybko nie bije. Bije bo musi pompować dużo więcej krwi i przepompować ją przez łożysko. Ja mam wrażliwe i bardzo reaktywne serducho i w ciązy była tragedia....

Od magnezu serce szybko nie bije. Bije bo musi pompować dużo więcej krwi i przepompować ją przez łożysko. Ja mam wrażliwe i bardzo reaktywne serducho i w ciązy była tragedia....
O możesz coś więcej opisać? Moje serce w ciąży też tragedia, szczególnie teraz w ostatnich tygodniach

Biorę aspargin aż 3 tabletki dziennie, tak mi lekarz kazał brać. Mają duża dawkę magnezu i potasu więc coś tam powinny pomagać, no ale magnez ogólnie słabo przyswajalny niestety.
Ja biorę magnez z Solgara i bardzo go sobie chwale, czuje różnice między czasem kiedy go nie brałam a tym co jest teraz. Jak łożysko przejmie funkcje dotleniania dziecka powinno być Ci trochę łatwiej. Ja tak miałam. Teraz wróciło ale u mnie może to tez mieć związek z hormonami tarczycy. Poza tym jestem w 27+4tc wiec brzuszek i uciski na narządy i przeponę tez robią swoje.. jedno jest pewne - przeżyjemy bo nie my pierwsze i nie ostatnie mamy takie objawy. Głowa do góry!

Ja biorę magnez z Solgara i bardzo go sobie chwale, czuje różnice między czasem kiedy go nie brałam a tym co jest teraz. Jak łożysko przejmie funkcje dotleniania dziecka powinno być Ci trochę łatwiej. Ja tak miałam. Teraz wróciło ale u mnie może to tez mieć związek z hormonami tarczycy. Poza tym jestem w 27+4tc wiec brzuszek i uciski na narządy i przeponę tez robią swoje.. jedno jest pewne - przeżyjemy bo nie my pierwsze i nie ostatnie mamy takie objawy. Głowa do góry!
Ja to już raczej czekam, aż dziecko samo zacznie oddychać poza mną haha, jestem obecnie w 36 tc, jeszcze chwila i rodzę. No ale arytmie dają popalić niestety.

Dziewczyny czy Wy jestescie juz tak bardzo zmeczone dolegliwisciami, upalami, ciaglymi lękami i walka o kazdy kolejny dzien ze nie potraficie cieszyc sie cisza i swoim malenstwem??i macie depresyjne mysli??

reklama
Do góry