Biorę aspargin aż 3 tabletki dziennie, tak mi lekarz kazał brać. Mają duża dawkę magnezu i potasu więc coś tam powinny pomagać, no ale magnez ogólnie słabo przyswajalny niestety.A bierzesz magnez?
reklama
Mojej mamie pod koniec ciąży tylko serce bardzo szybko biło ale ona miała akurat to od magnezu kazali jej brać magnez i po nim się zaczęło, a mdlalas w ciąży może?
Od magnezu serce szybko nie bije. Bije bo musi pompować dużo więcej krwi i przepompować ją przez łożysko. Ja mam wrażliwe i bardzo reaktywne serducho i w ciązy była tragedia....
Mi kazali magnez brać, bo mam dosc niski jego poziom i muszęMojej mamie pod koniec ciąży tylko serce bardzo szybko biło ale ona miała akurat to od magnezu kazali jej brać magnez i po nim się zaczęło, a mdlalas w ciąży może?
O możesz coś więcej opisać? Moje serce w ciąży też tragedia, szczególnie teraz w ostatnich tygodniachOd magnezu serce szybko nie bije. Bije bo musi pompować dużo więcej krwi i przepompować ją przez łożysko. Ja mam wrażliwe i bardzo reaktywne serducho i w ciązy była tragedia....
Niezgadniesz
Początkująca w BB
Ja biorę magnez z Solgara i bardzo go sobie chwale, czuje różnice między czasem kiedy go nie brałam a tym co jest teraz. Jak łożysko przejmie funkcje dotleniania dziecka powinno być Ci trochę łatwiej. Ja tak miałam. Teraz wróciło ale u mnie może to tez mieć związek z hormonami tarczycy. Poza tym jestem w 27+4tc wiec brzuszek i uciski na narządy i przeponę tez robią swoje.. jedno jest pewne - przeżyjemy bo nie my pierwsze i nie ostatnie mamy takie objawy. Głowa do góry!Biorę aspargin aż 3 tabletki dziennie, tak mi lekarz kazał brać. Mają duża dawkę magnezu i potasu więc coś tam powinny pomagać, no ale magnez ogólnie słabo przyswajalny niestety.
Ja to już raczej czekam, aż dziecko samo zacznie oddychać poza mną haha, jestem obecnie w 36 tc, jeszcze chwila i rodzę. No ale arytmie dają popalić niestety.Ja biorę magnez z Solgara i bardzo go sobie chwale, czuje różnice między czasem kiedy go nie brałam a tym co jest teraz. Jak łożysko przejmie funkcje dotleniania dziecka powinno być Ci trochę łatwiej. Ja tak miałam. Teraz wróciło ale u mnie może to tez mieć związek z hormonami tarczycy. Poza tym jestem w 27+4tc wiec brzuszek i uciski na narządy i przeponę tez robią swoje.. jedno jest pewne - przeżyjemy bo nie my pierwsze i nie ostatnie mamy takie objawy. Głowa do góry!
Aaduulciia1233
Początkująca w BB
Ja tez mam coraz gorsze lęki serce mi wału, lekkie zawroty głowy uczucie ze zemdleje i umrę cała się wtedy trzęsę aż jelita mi skręca...
Złotopolska
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy Wy jestescie juz tak bardzo zmeczone dolegliwisciami, upalami, ciaglymi lękami i walka o kazdy kolejny dzien ze nie potraficie cieszyc sie cisza i swoim malenstwem??i macie depresyjne mysli??
reklama
Złotopolska
Zaangażowana w BB
Ciążą a nie cisza mialo byc i malenstwem w brzuchu??
Podziel się: