Asertin bierzesz na lęki tak ? Bo ja właśnie będę się starała o dzidzie mam lęki czasami. biorę escitalopram musze odstawić i w razie czego polecił asertin jak mi się pogorszy.. Też się boję tego odstawienia ale jak chce zajść to muszę spróbować bo podobno jest bezpieczny w ciazy. Może jak minie 1 trymestr to troche Ci się polepszyHej, musze sie wyżalic. Pisałam kiedyś tu na forum.
Obecnie 9 tc.
Mam wrażenie że objawy nerwicy mi się lekko nasiliły.
Czuję od kilku dni scisniete gardło i żołądek. Biorę cały czas Asertin. Chciałam odstawić Ale mi nie wysZło. Ehh czy ze mną coś nie tak ? [emoji22]
reklama
Daj znać jak coś będziesz wiedziała. Trzymam kciukiDostałam kolejne skierowanie na badania z krwi... jadę jutro chce mieć to już za sobą. Czuje ze wszystko mi się wali na głowę... strasznie boje się jakiejś mega choroby...trzymajcie za mnie kciuki proszę!
monika1708
Fanka BB :)
Tak, na lęki. Wcześniej brałam arketis Ale jego nie można. Jakiś czas funkcjonowalam bez leków Ale franca postanowiła wrócić więc poprosiłam o jakis lek bezpieczny w ciazyAsertin bierzesz na lęki tak ? Bo ja właśnie będę się starała o dzidzie mam lęki czasami. biorę escitalopram musze odstawić i w razie czego polecił asertin jak mi się pogorszy.. Też się boję tego odstawienia ale jak chce zajść to muszę spróbować bo podobno jest bezpieczny w ciazy. Może jak minie 1 trymestr to troche Ci się polepszy
A od kiedy zażywasz nowy lek ?Tak, na lęki. Wcześniej brałam arketis Ale jego nie można. Jakiś czas funkcjonowalam bez leków Ale franca postanowiła wrócić więc poprosiłam o jakis lek bezpieczny w ciazy
monika1708
Od października chyba, wcześniej prawie rok byłam czysta [emoji24]A od kiedy zażywasz nowy lek ?
Daj znać jak coś będziesz wiedziała. Trzymam kciuki
Dziękuje! Wyniki odebrane TSH 1.62!! Książkowe! Ft3 i Ft4 też w normie! Chyba nie jest tak źle!
Ja jestem 6 lat na tych lekach. Dwie próby odstawienia masakra. Teraz będzie 3 próbaOd października chyba, wcześniej prawie rok byłam czysta [emoji24]
To tylko się cieszyć. Ja mam niedoczynność od kilku lat.Dziękuje! Wyniki odebrane TSH 1.62!! Książkowe! Ft3 i Ft4 też w normie! Chyba nie jest tak źle!
reklama
monika1708
Ja jestem 6 lat na tych lekach. Dwie próby odstawienia masakra. Teraz będzie 3 próba
Trzeba powoli. Ja arketis w pierwszej ciąży z dnia na dzień odstawiłam to była masakra
Podziel się: