reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej, musze sie wyżalic. Pisałam kiedyś tu na forum.
Obecnie 9 tc.
Mam wrażenie że objawy nerwicy mi się lekko nasiliły.
Czuję od kilku dni scisniete gardło i żołądek. Biorę cały czas Asertin. Chciałam odstawić Ale mi nie wysZło. Ehh czy ze mną coś nie tak ? [emoji22]
Asertin bierzesz na lęki tak ? Bo ja właśnie będę się starała o dzidzie mam lęki czasami. biorę escitalopram musze odstawić i w razie czego polecił asertin jak mi się pogorszy.. Też się boję tego odstawienia ale jak chce zajść to muszę spróbować bo podobno jest bezpieczny w ciazy. Może jak minie 1 trymestr to troche Ci się polepszy

reklama
Dostałam kolejne skierowanie na badania z krwi... jadę jutro chce mieć to już za sobą. Czuje ze wszystko mi się wali na głowę... strasznie boje się jakiejś mega choroby...trzymajcie za mnie kciuki proszę!

Asertin bierzesz na lęki tak ? Bo ja właśnie będę się starała o dzidzie mam lęki czasami. biorę escitalopram musze odstawić i w razie czego polecił asertin jak mi się pogorszy.. Też się boję tego odstawienia ale jak chce zajść to muszę spróbować bo podobno jest bezpieczny w ciazy. Może jak minie 1 trymestr to troche Ci się polepszy
Tak, na lęki. Wcześniej brałam arketis Ale jego nie można. Jakiś czas funkcjonowalam bez leków Ale franca postanowiła wrócić więc poprosiłam o jakis lek bezpieczny w ciazy

reklama
Do góry