Klaudina12
Aktywna w BB
Podałam ci swój nr whatsapp na priv jak coś to pisz :*Najgorzej jest w nocy kiedy nie śpię mam wtedy okropne leki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podałam ci swój nr whatsapp na priv jak coś to pisz :*Najgorzej jest w nocy kiedy nie śpię mam wtedy okropne leki
No przecież wiesz, że ja tak mam codziennie co za mysl cie dreczy kochanaDziewczyny a macie czasami tak, że jakaś głupia myśl nie daje Wam spokoju?
I co jakiś czas do niej wracacie?
A weź... juz mi trochę przeszło ale ja ciągle o tym uduszonym dziecku myślę... Brak słów...No przecież wiesz, że ja tak mam codziennie co za mysl cie dreczy kochana
Te wszystkie nerwice mają wspólny mianownik.A weź... juz mi trochę przeszło ale ja ciągle o tym uduszonym dziecku myślę... Brak słów...
Zastanawiam się, czy poza nerwica lękowa nie mam jakiejś nerwicy natrectw albo depresji
wrzuć. pliiiissssTe wszystkie nerwice mają wspólny mianownik.
Niby każda ma inną nazwę, ale zazwyczaj objawy mamy z każdej po trochu ja ostatnio wpadłam na świetny artykuł jak znajdę to wrzucę tutaj.
Dziewczyny a macie czasami tak, że jakaś głupia myśl nie daje Wam spokoju?
I co jakiś czas do niej wracacie?
Jakbym czytała swoją historię. Miałam dokładnie to samo począwszy od guza mózgu, chloniaka skończywszy na guzie piersi.Moja nerwica zaczęła się od natrętnych myśli od bólu głowy - tak się nakręciłam ze mam guza ze robiłam TK .
Teraz znowu wróciło to samo - byłam już u okulisty na badaniu dna oka , kilka dni temu u neurologa , bo „ przecież boli mnie w jednym miejscu , wiec na pewno znowu mam guza „ .
Neurolog , który jest u mnie ordynatorem w szpitalu stwierdził , ze nie mam żadnego guza , bo nie mam objawów a jedyne jakie mam to objawy somatyczne właśnie nerwicy .
I stwierdził , ze jak myślimy o takich objawach właśnie z ciała to one się pojawiają i są.
I co zrobisz jak człowiek głupi i się nakręca?
Czasami to mi ręce opadają do samej siebie .