Jak sobie poradziłas z tym pulsem podczas cesarki?Tak. Cała ciąża bez leków czułam się bardzo dobrze chociaż miałam wszystkie możliwe objawy ciąży jedyne co u mnie wywoływało lęk to to że nie mogę w razie czego wziąć leków. Zwłaszcza na wysoki puls który mam od zawsze
reklama
Sysia29
Fanka BB :)
Nie wiem jak to możliwe ale byłam tak spokojna jak nigdy. Może przez obecność mojej Pani dr. Czułam się jakbym czekała na cos przyjemnego i w sumie tak było bo za chwilkę zobaczyłam swoją CórkęJak sobie poradziłas z tym pulsem podczas cesarki?
To super. A na codzień jakie masz tętno ??Nie wiem jak to możliwe ale byłam tak spokojna jak nigdy. Może przez obecność mojej Pani dr. Czułam się jakbym czekała na cos przyjemnego i w sumie tak było bo za chwilkę zobaczyłam swoją Córkę
Sysia29
90 to norma. W ciąży miałam ponad 100 częstoTo super. A na codzień jakie masz tętno ??
Klaudina12
Aktywna w BB
Dziewczyny co tutaj tak cicho? Jak wasze samopoczucie?
Anipul
Moje średnie.... Jak tu wytrwac jeszcze 23 tygodnie?Dziewczyny co tutaj tak cicho? Jak wasze samopoczucie?
A jak tam u Ciebie?
Klaudina12
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, mialyscie krwawienie implantacyjne? Z tego co sobie przypominam to mialam w pierwszej ciazy, a teraz nic. I tak mnie ciekawi ile z was tego doświadczyło?
Nie musiałaś nic brać w ciąży na to tętno ?? I jak sobie poradzilas zaraz po cesarce ?90 to norma. W ciąży miałam ponad 100 często
Sysia29
Nie bo ciśnienie było ok. Nawet niskie bo zazwyczaj 100/60. Biore magnez z potasem i serducho mi się uspokoiłoNie musiałaś nic brać w ciąży na to tętno ?? I jak sobie poradzilas zaraz po cesarce ?
reklama
Podziel się: