reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja juz tego nie ogarniam czasem. Jak mialam gordzy czasz to popadlam troche w alko bo pomagal mi orzetrwac takie stany, a potem bylo tylko gorzej wiec rzucilam alko I przez pare dni meczylam sie jak cholera.depresja, I wszystkie najgorsze stany nerwicowki na raz. A teraz non stop bije sie z myslami czy zatrzymac ta ciaze czy podolam. Dostalam skierowanie do kliniki, ktora zajmuje sie aborcjami I sama nie wiem. Chce pomyslec na spokojnie ale nie moge bo mam tysiac mysli na sekunde.
a ojciec dziecka? a dostalas skierowanie w zwiazku z nerwica na usuniecie ciazy?? zastanow sie, a masz juz dziecko, czy to pierwsze?

a ojciec dziecka? a dostalas skierowanie w zwiazku z nerwica na usuniecie ciazy?? zastanow sie, a masz juz dziecko, czy to pierwsze?
Mieszkam w Niemczech tutaj można usunąć do 12 tygodnia bez względu na to z jakich pobudek chcesz to zrobić. Ojciec jest, ale ja się czuje fatalnie. Mam koszmarne myśli związane z porodem. Mam już 2,5 roczna córkę.
Boję się że będę przechodzić to samo co wtedy.
Pierwsza ciążę przeszłam w porządku A tutaj od kiedy się dowiedziałam to już fatalnie. Ehh I tak źle I tak niedobrze

reklama
Do góry