reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja juz tego nie ogarniam czasem. Jak mialam gordzy czasz to popadlam troche w alko bo pomagal mi orzetrwac takie stany, a potem bylo tylko gorzej wiec rzucilam alko I przez pare dni meczylam sie jak cholera.depresja, I wszystkie najgorsze stany nerwicowki na raz. A teraz non stop bije sie z myslami czy zatrzymac ta ciaze czy podolam. Dostalam skierowanie do kliniki, ktora zajmuje sie aborcjami I sama nie wiem. Chce pomyslec na spokojnie ale nie moge bo mam tysiac mysli na sekunde.
a ojciec dziecka? a dostalas skierowanie w zwiazku z nerwica na usuniecie ciazy?? zastanow sie, a masz juz dziecko, czy to pierwsze?

a ojciec dziecka? a dostalas skierowanie w zwiazku z nerwica na usuniecie ciazy?? zastanow sie, a masz juz dziecko, czy to pierwsze?
Mieszkam w Niemczech tutaj można usunąć do 12 tygodnia bez względu na to z jakich pobudek chcesz to zrobić. Ojciec jest, ale ja się czuje fatalnie. Mam koszmarne myśli związane z porodem. Mam już 2,5 roczna córkę.
Boję się że będę przechodzić to samo co wtedy.
Pierwsza ciążę przeszłam w porządku A tutaj od kiedy się dowiedziałam to już fatalnie. Ehh I tak źle I tak niedobrze

reklama
Do góry