Natalliiaaa
Zaciekawiona BB
Jak tam dziewczyny wasze samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jako tako. Przez tą pogodę to mogłabym m z łóżka nie wychodzić. Właśnie się obudziłam po drzemceJak tam dziewczyny wasze samopoczucie?
Właśnie właśnie też jakaś zmęczona jestem. Nic się nie chce. U nas na lubelszczyźnie podobno baronetr nie sprzyja dziś się śmiałam, że tak jak zaczełam rok na śpiocha i nie z najlepszym poczuciem tak pewnie się skończy.U mnie jako tako. Przez tą pogodę to mogłabym m z łóżka nie wychodzić. Właśnie się obudziłam po drzemce
Ostatnio mam twardy brzuch jak dużo chodzę czy robię. Jeszcze 2 msce. A u Ciebie Natalia, u was dziewczyny?
Mi syn pierwsze 4 miesiące ciąży znosił wszelkie choroby. Grypa jelitówki myślałam że nie minął nigdyU mnie oprócz mdłości ok. Tylko to początek dopiero jeszcze się przeziębiłam i padam na twarz. Dobrze że piątek już.
Prenatalne? Ja mam 6.05Ja mam we wtorek to usg 1 trym plus chce zrobic ten test nifty wiec mam trochę stresa niestety :/
Tak tak prenatalne we wtorek będę 12+1Prenatalne? Ja mam 6.05