Roza kochana na spokojnie opowiedz co się dzieje? Dlaczego masz mieć operację?[/QUOTE po CC po 2 tyg ma się iść na kontrolę do gina no i poszłam tydzień temu powiedział, że coś tam mam w macicy ale poczekamy tydzień może się wchlonie lub wyleci poprzez okresi dziś minal tydz byłam i stwierdził, że jest tego coraz więcej i się unaczynilo ... Owen co to znaczy bo jestem hipochondrykiem... To moze oznaczać raka to się unaczyniaa... Więc zadałam te pytanie czy to może być rak ale on, że może ale on stawia na to , że nie bo akurat po porodzie i, że mniej krwawię a przy raku bym bardziej krwawiła... Tak stwierdził, i, że najlepiej to usunąć żeby się nie wrosło w ranę po CC no to dopiero bd problem.... Eh j ajhz mam dość naprawdę dziewczyny mój mąż oczywiście zero wsparcia, ją go kocham ale czuje, że on mnie nie chciałabym odejść za duzo już tego wszystkiego naprawdę ale jak to robić 5 letniemu synowi? Bo mały by nie kojarzył faktów wiadomo... mamy wspólny kredyt hipoteczny w związku. Cym dom on nie odejdzie mnie nie stać sam Ana spłatę 1000 hipoteki do mamy mi się nie uśmiecha iść dwójką dzieci ona mkeszka. Niepełnosprawna umysłowo moja ciocia... Niby mam dom. Naprawdę wtorek nie mam nic marne macierzyńskie a co potem