reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

No właśnie,mam wrażebie,ze lekarze idą schematem a nie wgłębiają się w temat.No właśnie Katarzyno,Twój maluch jakiś uparty jest:-p
No kurde 2 dni po terminie i nic. Ale wydaję mi się że to przez moje długie cykle - czasem nawet 36 dniowe. Więc lekarz powiedział że tydzień obsuwy może być. Szkoda że psychika mi wysiada. Mam nadzieję że to co AnitaW napisala u mnie się sprawdzi :)

reklama
To w ogóle jest dziwne bo wszystkie Ssri mają kategorię L2 przy KP, czyli sa bezpieczne. I tez nie wiem skąd to przywiazanie do sertraliny, jak dla mnie to średnio działa...
Tak, u mnie depresja nawracająca. Od wielu lat.
Mówiłam lekarzowi o kat. L2 sertaliny ale on uparcie że nie. Że te badania to tylko mówią jaki wpływ na dziecko ma lek obecnie, a nie wiadomo co z rozwojem dziecka później, bo to świeże w miarę badania...

Tak, u mnie depresja nawracająca. Od wielu lat.
Mówiłam lekarzowi o kat. L2 sertaliny ale on uparcie że nie. Że te badania to tylko mówią jaki wpływ na dziecko ma lek obecnie, a nie wiadomo co z rozwojem dziecka później, bo to świeże w miarę badania...
Później to sprzedam nerwice mojej córce, tak jak mama dała ja w genach mi :D

Ej dziewuchy, te juz w zaawansowanych ciazach:p czy rowniez w koncowce odczuwacie ruchy dzieciów inaczej? U mnie jakos oslably, nie ma juz porządnych kopniakow, tylko takie bardzo delikatne stukniecia itd. Troche mnie to martwi:hmm:

Ej dziewuchy, te juz w zaawansowanych ciazach:p czy rowniez w koncowce odczuwacie ruchy dzieciów inaczej? U mnie jakos oslably, nie ma juz porządnych kopniakow, tylko takie bardzo delikatne stukniecia itd. Troche mnie to martwi:hmm:
No u mbie dzieciuch się wolniej rusza,za to leży tak nie fajnie,ze ledwo co chodzę.i te dziwne skurcze co chwilę..na szczęście jutro mam wizytę

No u mbie dzieciuch się wolniej rusza,za to leży tak nie fajnie,ze ledwo co chodzę.i te dziwne skurcze co chwilę..na szczęście jutro mam wizytę
Ja mam wizyte dopiero za tydzien, chociaz tak naprawde mam nadzieje ze sie urodzi do tego czasu;) moze tak ma byc z tymi ruchami chociaz troche dziwne bo jeszcze niedawno tak dawal czadu ze az brzuch podskakiwal

Ja mam wizyte dopiero za tydzien, chociaz tak naprawde mam nadzieje ze sie urodzi do tego czasu;) moze tak ma byc z tymi ruchami chociaz troche dziwne bo jeszcze niedawno tak dawal czadu ze az brzuch podskakiwal
To ja mam taki etap, ze lata jakby nie wiadomo ile miejsca miała. 3 dni po terminie...

reklama
Do góry