reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Jakie to wszystko jest trudne.... było dobrze w miarę i znowu się zaczyna boję się że nie bije serduszko, coś mnie piersi mniej bolą i jeszcze dziś mnie mocno zakulo w brzuchu pierwszy raz tak . W nocy nie mogę zasnąć bo serce wali jak oszalałe A wizyta dopiero w poniedziałek. Boję się i mam dziwne przeczucia oby mylne. Najdziwniejsze jest to że od początku nie mam żadnych objawów ciaziwych Ani zmęczenia Ani wymiotow ja się wq nie czuje jakbym była w ciąży tylko lekko brzuch się uwypuklil A wy macie objawy czy raczej spokojnie ?

Jakie to wszystko jest trudne.... było dobrze w miarę i znowu się zaczyna boję się że nie bije serduszko, coś mnie piersi mniej bolą i jeszcze dziś mnie mocno zakulo w brzuchu pierwszy raz tak . W nocy nie mogę zasnąć bo serce wali jak oszalałe A wizyta dopiero w poniedziałek. Boję się i mam dziwne przeczucia oby mylne. Najdziwniejsze jest to że od początku nie mam żadnych objawów ciaziwych Ani zmęczenia Ani wymiotow ja się wq nie czuje jakbym była w ciąży tylko lekko brzuch się uwypuklil A wy macie objawy czy raczej spokojnie ?
Nie denerwuj się nie które mają jakieś objawy a niektóre nie. Dobrze jak są bo wtedy na 100 procent jest dobrze , ale większość dziewczyn też nie ma, ja też nie miałam , czasem mi tylko było nie dobrze. Ja dzisiaj też mam okropna y dzień , w nocy z 3 h spałam , klatka piersiowa mnie boli i płacze cały dzień , jestem bardzo zdenerwowana :(

Nie denerwuj się nie które mają jakieś objawy a niektóre nie. Dobrze jak są bo wtedy na 100 procent jest dobrze , ale większość dziewczyn też nie ma, ja też nie miałam , czasem mi tylko było nie dobrze. Ja dzisiaj też mam okropna y dzień , w nocy z 3 h spałam , klatka piersiowa mnie boli i płacze cały dzień , jestem bardzo zdenerwowana :(
Ja mam to samo, termin na piątek, a złapał mnie mega dol. Atak paniki, serce wali, oddychać ciężko :(

Dzieki ze pytasz sardnas - wszystko w porzadku, dzidzia bardzo zywotna - mowia ze chlopiec :) w sumie po wczorajszym skanie jestem troche w szoku ze faktycznie cos tam w sobie nosze :)
Rosnie mega szybko i termin mi sie przedunal na wczesniej... 1.01.2019! wiec juz jestedmy w 14 tyg teraz.

Bylam tez na hipnoterapii wczoraj 1szy raz. Nie chce zapeszac ale jestem mega spokojna po niej i nie mialam jeszcze zadnego napadu nerwow - takiego co taka czuje gole w gardle. Jestem pozytywnie nastawiona do niej po wczoraj i nawet dzisiejszy spokoj wart byl tych pieniedzy za nia :)

Jak tam u Ciebie sardnas? I jak u Ciebie Edzik?? Jak minely wam tygodnie?

Do mnie przyszly neklejki i zaalony do pokoju dzieciecego wiec dzisiaj bawilam sie jak dziecko przyklejajac [emoji2] z zaslonami czekam na tatusia bo wyzszy.. :))
IMG_9190.JPG
IMG_9188.JPG

Załączniki

• IMG_9188.JPG
    IMG_9188.JPG
    509,5 KB · Wyświetleń: 717
  • IMG_9190.JPG
    IMG_9190.JPG
    292,2 KB · Wyświetleń: 720
Dzieki ze pytasz sardnas - wszystko w porzadku, dzidzia bardzo zywotna - mowia ze chlopiec :) w sumie po wczorajszym skanie jestem troche w szoku ze faktycznie cos tam w sobie nosze :)
Rosnie mega szybko i termin mi sie przedunal na wczesniej... 1.01.2019! wiec juz jestedmy w 14 tyg teraz.

Bylam tez na hipnoterapii wczoraj 1szy raz. Nie chce zapeszac ale jestem mega spokojna po niej i nie mialam jeszcze zadnego napadu nerwow - takiego co taka czuje gole w gardle. Jestem pozytywnie nastawiona do niej po wczoraj i nawet dzisiejszy spokoj wart byl tych pieniedzy za nia :)

Do mnie przyszly neklejki i zaalony do pokoju dzieciecego wiec dzisiaj bawilam sie jak dziecko przyklejajac [emoji2] z zaslonami czekam na tatusia bo wyzszy.. :))
Zobacz załącznik 871830Zobacz załącznik 871829
Super,że dzidziunio rośnie zdrowo!No i trzymam kciuki,żeby hipnoterapia dała efekt Ja przyznam,że nadal nie mam ataków paniki,pomimo,ze odstawiłam leki 8tyg.temu.Jednak ostatnie dni męczy mnie spadek nastroju po tym jak przesunięto mi wizytę u kardiologa...no ale to już we wtorek więc muszę wytrzymać i przestać sobie wkręcać,że to już depresja.A naklejki są śliczne:cool2:

reklama

Zobacz załącznik 871830Zobacz załącznik 871829
Super te naklejki są :) kurcze ty już szykujesz na maxa mi dwa miesiące zostały i jeszcze noc nie mam :)':) Super ja mam też chłopczyka :) muszę się wziaśc i iść też na tą hipnoterapię , jak to wygląda ? To jest coś jak wizyta u terapeuty ? Mnie ta bezsennosc straszliwie męczy , śpię po 3,4 godziny , dopiero na jodze się uspokajam :) najgorsze że dzisiaj mój psycholog mi oznajmnil że ma cały lipiec od 5 urlop , jeszcze tylko jedna sesję mam w następnym tygodniu , muszę coś pokombinować : p muslalyscie kiedyś o takich sesjach grupowych ?

Do góry