Kasiuniaxv
Fanka BB :)
Ha ha moja mama to samo mówiJa tak myślę,że my wszystkich przeżyjemy.Dziewczyny ale widzę,że Waszym dzieciątkom dobrze, w tych nerwicowych brzuszkach.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha moja mama to samo mówiJa tak myślę,że my wszystkich przeżyjemy.Dziewczyny ale widzę,że Waszym dzieciątkom dobrze, w tych nerwicowych brzuszkach.![]()
Nie denerwuj się nie które mają jakieś objawy a niektóre nie. Dobrze jak są bo wtedy na 100 procent jest dobrze , ale większość dziewczyn też nie ma, ja też nie miałam , czasem mi tylko było nie dobrze. Ja dzisiaj też mam okropna y dzień , w nocy z 3 h spałam , klatka piersiowa mnie boli i płacze cały dzień , jestem bardzo zdenerwowanaJakie to wszystko jest trudne.... było dobrze w miarę i znowu się zaczyna boję się że nie bije serduszko, coś mnie piersi mniej bolą i jeszcze dziś mnie mocno zakulo w brzuchu pierwszy raz tak . W nocy nie mogę zasnąć bo serce wali jak oszalałe A wizyta dopiero w poniedziałek. Boję się i mam dziwne przeczucia oby mylne. Najdziwniejsze jest to że od początku nie mam żadnych objawów ciaziwych Ani zmęczenia Ani wymiotow ja się wq nie czuje jakbym była w ciąży tylko lekko brzuch się uwypuklil A wy macie objawy czy raczej spokojnie ?
Ja mam to samo, termin na piątek, a złapał mnie mega dol. Atak paniki, serce wali, oddychać ciężkoNie denerwuj się nie które mają jakieś objawy a niektóre nie. Dobrze jak są bo wtedy na 100 procent jest dobrze , ale większość dziewczyn też nie ma, ja też nie miałam , czasem mi tylko było nie dobrze. Ja dzisiaj też mam okropna y dzień , w nocy z 3 h spałam , klatka piersiowa mnie boli i płacze cały dzień , jestem bardzo zdenerwowana![]()
Dziewczyny widzę,że każda z Nas jakaś zdołowana....z nami nic nie jest,to wina pogody...wszędzie dziś biomet niekorzystnyJa mam to samo, termin na piątek, a złapał mnie mega dol. Atak paniki, serce wali, oddychać ciężko![]()
A widzisz coś w tym jestDziewczyny widzę,że każda z Nas jakaś zdołowana....z nami nic nie jest,to wina pogody...wszędzie dziś biomet niekorzystny![]()
Jak po badaniach???? Wszystko dobrze ?Mam mdlosci wciaz, praktycznie codziennie, wczoraj wymiotowalam. Ale lepiej sie juz czuje, bo wczesniej mialam takie tygodnie ze ledwo z lozka wychodzilam.
Teraz doszly bole glowy straszne.
Dzieki kochana, odezwe sie)))
Super,że dzidziunio rośnie zdrowo!No i trzymam kciuki,żeby hipnoterapia dała efekt Ja przyznam,że nadal nie mam ataków paniki,pomimo,ze odstawiłam leki 8tyg.temu.Jednak ostatnie dni męczy mnie spadek nastroju po tym jak przesunięto mi wizytę u kardiologa...no ale to już we wtorek więc muszę wytrzymać i przestać sobie wkręcać,że to już depresja.A naklejki są śliczneDzieki ze pytasz sardnas - wszystko w porzadku, dzidzia bardzo zywotna - mowia ze chlopiecw sumie po wczorajszym skanie jestem troche w szoku ze faktycznie cos tam w sobie nosze
Rosnie mega szybko i termin mi sie przedunal na wczesniej... 1.01.2019! wiec juz jestedmy w 14 tyg teraz.
Bylam tez na hipnoterapii wczoraj 1szy raz. Nie chce zapeszac ale jestem mega spokojna po niej i nie mialam jeszcze zadnego napadu nerwow - takiego co taka czuje gole w gardle. Jestem pozytywnie nastawiona do niej po wczoraj i nawet dzisiejszy spokoj wart byl tych pieniedzy za nia
Jak tam u Ciebie sardnas? I jak u Ciebie Edzik?? Jak minely wam tygodnie?
Do mnie przyszly neklejki i zaalony do pokoju dzieciecego wiec dzisiaj bawilam sie jak dziecko przyklejajac [emoji2] z zaslonami czekam na tatusia bo wyzszy..)
Zobacz załącznik 871830Zobacz załącznik 871829
Super te naklejki sąDzieki ze pytasz sardnas - wszystko w porzadku, dzidzia bardzo zywotna - mowia ze chlopiecw sumie po wczorajszym skanie jestem troche w szoku ze faktycznie cos tam w sobie nosze
Rosnie mega szybko i termin mi sie przedunal na wczesniej... 1.01.2019! wiec juz jestedmy w 14 tyg teraz.
Bylam tez na hipnoterapii wczoraj 1szy raz. Nie chce zapeszac ale jestem mega spokojna po niej i nie mialam jeszcze zadnego napadu nerwow - takiego co taka czuje gole w gardle. Jestem pozytywnie nastawiona do niej po wczoraj i nawet dzisiejszy spokoj wart byl tych pieniedzy za nia
Jak tam u Ciebie sardnas? I jak u Ciebie Edzik?? Jak minely wam tygodnie?
Do mnie przyszly neklejki i zaalony do pokoju dzieciecego wiec dzisiaj bawilam sie jak dziecko przyklejajac [emoji2] z zaslonami czekam na tatusia bo wyzszy..)
Zobacz załącznik 871830Zobacz załącznik 871829