reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Bo to nie przechodzi z dnia na dzien. Ja juz mam ocd rok i zyje ale to slabnie
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
karola0096
Zaangażowana w BB
Ona 24 nie mam pojecia czy ten lek działa na zaburzenia z jakimi ty się zmagasz. wiem tylko ze jest to jeden z najsłabszych leków i w najmniejszej dawce.
A po karmieniu to ja myślę żeby przejść na leki które brałam przed ciąża, bo po tych nie czuje się jeszcze tak jak powinnam. jestem trochę spokojniejsza ale to jeszcze nie to co było przed tem.
A po karmieniu to ja myślę żeby przejść na leki które brałam przed ciąża, bo po tych nie czuje się jeszcze tak jak powinnam. jestem trochę spokojniejsza ale to jeszcze nie to co było przed tem.
Różyczka1984
No to daj znac co z malutką i kiedy wychodzicie do domu. Trzymam kciuki zeby bylo okeyJutro kardiolog to sie dowiemy ale moze byc ze nic poważnego i same znikną.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,jestem tu nowa nerwica 2lata ,od 3miesiecy nie zażywam leków,bo też chce zajść w ciążę ,bywa różnie mam pytanie czy trudno Wam było zajść w ciążę ,mam już jedno dziecko ma 6lat i boję się że będzie ciężko
Różyczka1984
Hej. Ja tez mam nerwice. Odstawiłam leki i za 1 podejściem zaszlam w ciążę mam córkę 8 lat.Hej,jestem tu nowa nerwica 2lata ,od 3miesiecy nie zażywam leków,bo też chce zajść w ciążę ,bywa różnie mam pytanie czy trudno Wam było zajść w ciążę ,mam już jedno dziecko ma 6lat i boję się że będzie ciężko
No właśnie ja się wkręcam że mi się nie uda zajść w ciążę ,a jak się czułaś w ciąży ?
Różyczka1984
Jestem teraz w 34 tc.powiem tak..jest różnie..raz lepiej raz gorzej.ale staram sie wytrwać do porodu.jakos daję radę.najważniejsze ze juz mi zostało 6 tyg i urodzi sie moja druga córeczkadlugo zwlekalam z druga ciąża bo balam sie jak poradzę siebie z nerwicą.No właśnie ja się wkręcam że mi się nie uda zajść w ciążę ,a jak się czułaś w ciąży ?
reklama
Super , gratulacje,no właśnie ja z pierwszą też nie miałam nerwicy kiedy mała miała 4latka mnie dopadło ,odwlekalam decyzję ,teraz odstawiłam leki i chce zacząć starania ,boję się że jak się nie uda to znowu zacznę panikowaćJestem teraz w 34 tc.powiem tak..jest różnie..raz lepiej raz gorzej.ale staram sie wytrwać do porodu.jakos daję radę.najważniejsze ze juz mi zostało 6 tyg i urodzi sie moja druga córeczkadlugo zwlekalam z druga ciąża bo balam sie jak poradzę siebie z nerwicą.
Podziel się: