reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Odpuszczam . Nakrecam sie a potem odpuszczam i co am byc to bedzie ale tak falami . Urodziłam w niedziele Michalinę SN . Na IP mimo boli ciśnienie wysokie bo z nerwów przed ciśnieniomierzem i do tej pory tak mam . Wiec super nie ..:/ u nas wsio okej jutro idziemy do domku .
Izuskam a pochwal się jeszcze ile wazy i ile cm ma Michalinka?:)

reklama
hej dziewczyny dawno nie pisalam bylam na wakacjach i tam bylo o wiele lepiej objawy byly bardziej wyciszone teraz wrocilam i znowu to samo ze zrobie mezowi krzywde nie mam sil dziewczyny ja nigdy tak nie mialam dopiero w ciazy mam takie jazdy !:/ juz panikuje czy mi to po porodzie przejdzie ??? nie chce zyc z takimi myslami ! jest tu jakas dziewczyna ktora typowo tak miala w ciazy i po ciazy przeszlo ??? czasem nie mam juz sil :( zostaly mi dwa miesiace...

onaOna jeśli nie radzisz sobie z tym to proponowałabym psychiatre i leki na wyciszenie objawów.myśle ze to będzie mniejsze zło niż twoje ciągle leki i strach.

zostalo mi 2 miesiace slyszalam ze przed porodem wtedy trzeba odstawic leki wiec czy wogole zdarzyly by zaczac dzialac ? bo tez slyszalam ze nie odrazu dzialaja i jak to jest po porodzie czy bede skazana dalej na tabletki ? nigdy nie bralam takich lekow i nie chciala bym nie umiec bez nich funkcjonowac..

Ona 24 ja na przykład biorę leki od 20 tyg. i po rozmowie z psychiatra i ginekologiem nie kazano mi obstawiać leków ani przed porodem ani przy karmieniu piersia..

reklama
hej dziewczyny dawno nie pisalam bylam na wakacjach i tam bylo o wiele lepiej objawy byly bardziej wyciszone teraz wrocilam i znowu to samo ze zrobie mezowi krzywde nie mam sil dziewczyny ja nigdy tak nie mialam dopiero w ciazy mam takie jazdy !:/ juz panikuje czy mi to po porodzie przejdzie ??? nie chce zyc z takimi myslami ! jest tu jakas dziewczyna ktora typowo tak miala w ciazy i po ciazy przeszlo ??? czasem nie mam juz sil :( zostaly mi dwa miesiace...
Hej dawno mnie nie bylo w tym watku. Jakbym slyszala siebie w pierwszej ciazy. Tez mi się ocd zaczęło w 1 ciazy tylko inna treść mysli. Teraz jestem w drugiej ale jeszcze jestem zaburzona. Tak zaburzona, nie chora ;) Powiem Ci tak paradoksalnie im bardziej wypierasz te mysli tym bardziej one beda cie atakowac. Przyzwol na nie wtedy lek bedzie slabl. Czy zrobilas cos mezowi? Zapewne nie i nie zrobisz bo w nerwicy ty masz nadkontrole nad swoimi czynami. Nerwica lapie się największych wartosci stad tak bardzo to nas przeraża. Powodzenia

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry