reklama
Klara28
Fanka BB :)
No w moich okolicach sami chłopcy się rodząDobrze dzieczyny ze chłopaki bo ja będę mieć dziewczynkę i moje koleżanki tez także bedą kawalerowie dla naszych księżniczek [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niech się rodzą byle zdrowe
karola0096
Zaangażowana w BB
Klara ja 14 tydzień
Różyczka1984
A ja sie dzis dowiedziałam ze bede mieć drugą córeczkę
Klara28
Dzięki Iwi że pytasz u mnie to raz lepiej raz gorzej jak to w nerwicy bywa... najgorsze jest to, że ciągle coś innego nam dokuczaKlara i Rozyczka a co u Was bo dawno sie nie odzywalyscie jak sie czujecie pod wzgledem psychicznym?
A Ty jak się trzymasz?
Iwi121
Klara wiesz co od momentu kiedy byłam u psychologa i wygadalam się chociaż w ten dzień źle się czułam to dwa dni po wizycie doszłam do siebie i czuje się dużo lepiej ale może to też być zbieg okoliczności. Po klotni z mężem w zeszłym tygodniu w niedziele czuje się gorzej ale mam nadzieje że to przejdzie za niedługo. Teraz były fajnie dni to dużo spacerowalam. Staram się odganiac złe myśli chociaż wiadomo że czasem jest nam trudniej. Ale powoli do przodu :-)
Klara28
Powiem Ci że jak chodziłam do psychologa to też po wizytach dobrze się czułam ale to było chwilowe teraz bywa różnie...Klara wiesz co od momentu kiedy byłam u psychologa i wygadalam się chociaż w ten dzień źle się czułam to dwa dni po wizycie doszłam do siebie i czuje się dużo lepiej ale może to też być zbieg okoliczności. Po klotni z mężem w zeszłym tygodniu w niedziele czuje się gorzej ale mam nadzieje że to przejdzie za niedługo. Teraz były fajnie dni to dużo spacerowalam. Staram się odganiac złe myśli chociaż wiadomo że czasem jest nam trudniej. Ale powoli do przodu :-)
Zauważyłam że ostatnio w ciągu dnia czuje się w miarę ok ale tak do południa a po południu i wieczorem coraz bardziej słabne nie wiem od czego to jest zależne
Nerwica daje popalić marzę o normalnym życiu...
reklama
Różyczka1984
U mnie tez roznie. Raz lepiej a raz gorzej. Ale jakos ciagne.nie ma wyjściaKlara i Rozyczka a co u Was bo dawno sie nie odzywalyscie jak sie czujecie pod wzgledem psychicznym?
Podziel się: