reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

dziewczyny każda z nas jest inna i każdy organizm inaczej reaguje na ciążę. ja w pierwszej przytylam 20kg a w drugiej tylko 6kg! teraz jestem w 11tygodniu trzeciej i narazie 3kg na minusie.

reklama
A ja jestem w 19 tyg. i nic nie przytyłam a brzuszek urósł ale jakoś się tym nie martwię bo moja mama mówiła że też tak miała nie możemy się wszystkim zbytnio nakręcać spokojnie najważniejsze że wszystko jest ok :)

Ja mam dziś bardzo kiepski dzień. ...moje poczucie swojej wartości ma poziom chyba -10.Najgorsze jest to ze próbuje sobie radzić z natrectwami i jest nawet powolutku lepiej, ale każdy oczekuje żeby było szybciej lepiej....A jak już jest dzień gorszy to znów mój mąż pokazuje mi jak jestem nie normalna. Boże jak ja mam dość tej nerwicy....

DaWo a Ty tak zawsze na wszystkich cięta jesteś? ;)
Jestem bo nie można się użalać nad sobą, możemy sobie współczuć ale czasami trzeba wprost powiedzieć jak któraś już przesadza, czasami trzeba swoje odcierpiec żeby przyszedł lepszy dzień, myślisz że tego nie wiem.... Jestem nie tyle cięta co szczera bo pewnie to samo myślicie ale żeby napisać to brak odwagi.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry