reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Znowu mam do was pytanie dziewczyny. Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży i od paru dni mam bóle na dole kręgosłupa nie wiem czy to normalne tak wcześnie. Może macie jakieś pomysły żeby złagodzić ten ból będę wdzięczna za odpowiedzi

reklama
Może idz do tego szpitala, może lekarze w szpitalu z większym zrozumieniem podejdą. Może Twój lekarz boi się że coś przeoczy i dla tego tak nalega. Bardzo wiele osób ma wysokie ciśnienie na wizytach i nie trzeba miec do tego nerwicy. Zmiana lekarza nie jest chyba złym pomysłem skoro ten nie słucha a i pewnie przez to Cię dodatkowo stresuje. Chodzisz prywatnie?

Mam wykupiona prywatna opiekę z pracy wiec chodzę do prywatnej placówki ale nie płace. Wiesz co ale on mnie wsadzi na holter do szpitala a skoro go w domu nie zniosłam to tym bardziej tam . No nic .... pójdę na wizytę 25 niech sie dzieje co chce. Moge na sile isc do szpitala i tam umierać z lęków z tym holterem tylko pytanie czy nie skończy sie to tragicznie bo faktycznie ten stres wywoła poród albo cos w tym stylu ? Wg mnie gra nie warta świeczki. Zależy mi na mojej córce nie chce żeby jej cis sie stało skoro wiem ze na chwile obecne jestesmy obie zdrowe. Jadę na święta :) reszta dziewczyn chyba przygotowania czyni . Jak dzisiaj sie macie ? Lepiej ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wykupiona prywatna opiekę z pracy wiec chodzę do prywatnej placówki ale nie płace. Wiesz co ale on mnie wsadzi na holter do szpitala a skoro go w domu nie zniosłam to tym bardziej tam . No nic .... pójdę na wizytę 25 niech sie dzieje co chce. Moge na sile isc do szpitala i tam umierać z lęków z tym holterem tylko pytanie czy nie skończy sie to tragicznie bo faktycznie ten stres wywoła poród albo cos w tym stylu ? Wg mnie gra nie warta świeczki. Zależy mi na mojej córce nie chce żeby jej cis sie stało skoro wiem ze na chwile obecne jestesmy obie zdrowe. Jadę na święta :) reszta dziewczyn chyba przygotowania czyni . Jak dzisiaj sie macie ? Lepiej ?

Masz rację, stres Wam nie posłuży. Chyba musisz poszukać innego lekarza albo dotrzeć jakoś do tego. A w tej placówce nie ma innego lekarza do wyboru w ramach Twojego pakietu? Ja dziś od rana lekko niespokojna, ale staram się nie myśleć o tym, bo wiem że jutro będzie lepiej :) Już tak mam i trzeba to zaakceptować :) A i tak wierzę, że powoli pokonamy nasze lęki, tylko to musi potrwać :)

Znowu mam do was pytanie dziewczyny. Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży i od paru dni mam bóle na dole kręgosłupa nie wiem czy to normalne tak wcześnie. Może macie jakieś pomysły żeby złagodzić ten ból będę wdzięczna za odpowiedzi
Czasem pobolewa mnie w dole plecy ale to tak dzień, dwa. To też zależy jak siedzę, jak w jakieś dziwnej pozycji to mam później problem. Ja kupiłam taka dużą piłkę fitnessową i na niej siedzę lub jak mnie bolą plecy to je nią masuję tzn. opierasz wysoko piłkę o ścianę i masujesz nią okrężnymi ruchami plecy. Dobra jest tez pozycja na ukłon japoński.

Masz rację, stres Wam nie posłuży. Chyba musisz poszukać innego lekarza albo dotrzeć jakoś do tego. A w tej placówce nie ma innego lekarza do wyboru w ramach Twojego pakietu? Ja dziś od rana lekko niespokojna, ale staram się nie myśleć o tym, bo wiem że jutro będzie lepiej :) Już tak mam i trzeba to zaakceptować :) A i tak wierzę, że powoli pokonamy nasze lęki, tylko to musi potrwać :)

Są ale lekarz
Lekarza broni ... Eh tam zobaczymy co powie 25. Muszę wyluzować bo zwariuje [emoji3] przyjechałam do teściów trochę klimat zmienię. Mnie tez czasami łapie ale myśle tak jak ty żeby puścić to wolno niech płynie i mija. ...

Jak tu cicho dzisiaj [emoji16] to dobry znak, że żadnej nie szarpie [emoji106] ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY [emoji235][emoji195][emoji235][emoji207][emoji212][emoji214][emoji213] SPOKOJU PRZEDE WSZYSTKIM DLA WAS I DLA MNIE [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tu cicho dzisiaj [emoji16] to dobry znak, że żadnej nie szarpie [emoji106] ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY [emoji235][emoji195][emoji235][emoji207][emoji212][emoji214][emoji213] SPOKOJU PRZEDE WSZYSTKIM DLA WAS I DLA MNIE [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dawo wzajemnie wszystkiego dobrego [emoji3]mnie boli gardło Eh ....

reklama
Do góry