Iwi121
Fanka BB :)
Do tego jeszcze dochodzi nasza nerwica więc kumulacjaOj ja zdecydowanie mam. Wszystko muszę notować bo inaczej o niczym nie pamiętam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do tego jeszcze dochodzi nasza nerwica więc kumulacjaOj ja zdecydowanie mam. Wszystko muszę notować bo inaczej o niczym nie pamiętam
Hehhehe uffffJa w tym roku nie starałam się jak w poprzednich ze względu na ciąże oszczędzałam się.Gdybym miała zrobić to co zawsze to zastało mi jeszcze umycie mebli bo są całe opalcowane, wypranie dywanów i puf(mój pies zawsze siedzi na tych pufaf i są brudne). A więc w tym roku nie postarałam się
Dziwne że w swojej praktyce się nie spotkał z efektem białego fartucha i nerwicą... Holter można też założyć do domu na 24hA ja opisałam mój problem lekarzowi i on tego dalej nie rozumie i chce mnie do szpitala kłaść na holter... przykre to jest bo jednocześnie czuje sie beznadziejna ze mam
Taki problem oraz mam żal ze nikt mi nie wierzy z tym
Ciśnieniem. Poryczalam sie w teraz idę robić sernik bo mimo lęków i ryków czas leci ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziwne że w swojej praktyce się nie spotkał z efektem białego fartucha i nerwicą... Holter można też założyć do domu na 24h
Tak mi przykro, wiem co czujesz... jak kiedyś miałam założony to były to najgorsze 24h mojego życia przynajmniej wtedy tak myślałam. Nie wiem co mam Ci doradzić bo sama mam z tym problem. Ta kobitka ma racje ze to bez sensu bo tylko nie potrzebnie nim sobie to ciśnienie podwyższasz. Szkoda że lekarz nie rozumie. Może skonsultuj sie z innym? A jak uważa że za wysokie to niech da tabletki... Chodzisz do psychologa? Może on miałby jakąś radę?Murasaki miałam w domu ale zdjelam bo mnie tak stresował ze po kilku godzinach sie poryczalam. Poszłam drugi raz ale pani nie zgodziła mi sie założyć bo powiedziała ze nie ma sensu meczyc siebie i dziecka i skoro mam do te ciśnienie to mam i koniec . Eh nie ma dla mnie ratunku ... nie wiem moze zacznę chodzic mierzyć ciśnienie do apteki czy nie wiem gdzie ? Codziennie i w końcu sie przełamie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko się nie przejmowaćWszyscy mi mówią daj sobie spokój jesteś zdrowa nie przejmuj sie tym . Heh ale jak tu sie nie przejmować jak ? Wmówią mi w końcu to nadciśnienie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciężko się nie przejmować
Może idz do tego szpitala, może lekarze w szpitalu z większym zrozumieniem podejdą. Może Twój lekarz boi się że coś przeoczy i dla tego tak nalega. Bardzo wiele osób ma wysokie ciśnienie na wizytach i nie trzeba miec do tego nerwicy. Zmiana lekarza nie jest chyba złym pomysłem skoro ten nie słucha a i pewnie przez to Cię dodatkowo stresuje. Chodzisz prywatnie?Murasaki ja sie poddaje ... niech robią ze mną co chcą mogą mnie położyć do szpitala zabić tabletkami wszystko mi jedno. Moze ktoś w końcu dostrzeże ze problem leży w głowie a nie w zdrowiu fizycznym. A jak nie to sie wykończę najwyżej. Znaczy sie wykończą mnie tabletkami na zbicie ciśnienia. I dziecko moje .. . Idę do psychologa po świętach zapytam co ona na to. Ale wg mnie lekarz bedzie treserów stawiał na swoim a skoro chce mnie kłaść do szpitala to znaczy ze mnie totalnie nie słucha ze mam
Nerwice tylko dalej swoje. Myśle czy nie zmienić lekarza. I czy to cos da ? Albo isc na wizytę ciśnienie wysokie Oki i niech robi co chce. Da mi skierowanie nie pójdę nie zrobie badani , znowu pójdę na wizytę ciśnienie wysokie i okej co dalej . Na sile mnie wsadzi do szpitala ? Wsadzi tabletkę do gardła ? Powie ze go olewam a ja powie ze on mnie tez bo mnie nie słucha. I tak bedziemy sie przepychać do końca ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom