reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
A ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?

Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?

Mnie tam co chwile cos boli a to krocze ciągnie a to pachwina... dopóki brzuch sie nie napina dziecko sie rusza nie krwawię i nie mam silnych boli jak na okres mam to gdzies. Wczoraj za to byłam w galerii i złapał mnie atak kolki jelitowej, gdzies ni sie przytkało o matko leciałam do domu żeby sie położyć na lewym boku i wypić ciepłego żeby sie tam
Poprzesuwało wszystko ... i wiecie co ? Nie miałam żadnych lęków ani niczego bo sie skoncentrowałam na bóli realnym i gdzies miałam cała ta nerwice ... wiec tak myśle ze podczas porodu tez tak bedzie . Tak to działa chyba ze w obliczu prawdziwego zagrożenia człowiek ogarnia rzeczywistość a niewymyślnymi lęki wtedy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kompletnie zapomniałam o_O że dobrze byłoby powyciągać baranki, pisanki... nie wiem gdzie ja mam głowę :o :D

reklama
A ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdy
Ja w tym roku nie starałam się jak w poprzednich ze względu na ciąże oszczędzałam się.Gdybym miała zrobić to co zawsze to zastało mi jeszcze umycie mebli bo są całe opalcowane, wypranie dywanów i puf(mój pies zawsze siedzi na tych pufaf i są brudne). A więc w tym roku nie postarałam się :p:o

Do góry