reklama
Izuskam
Fanka BB :)
A ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?
Mnie tam co chwile cos boli a to krocze ciągnie a to pachwina... dopóki brzuch sie nie napina dziecko sie rusza nie krwawię i nie mam silnych boli jak na okres mam to gdzies. Wczoraj za to byłam w galerii i złapał mnie atak kolki jelitowej, gdzies ni sie przytkało o matko leciałam do domu żeby sie położyć na lewym boku i wypić ciepłego żeby sie tam
Poprzesuwało wszystko ... i wiecie co ? Nie miałam żadnych lęków ani niczego bo sie skoncentrowałam na bóli realnym i gdzies miałam cała ta nerwice ... wiec tak myśle ze podczas porodu tez tak bedzie . Tak to działa chyba ze w obliczu prawdziwego zagrożenia człowiek ogarnia rzeczywistość a niewymyślnymi lęki wtedy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Izuskam
Ja dziś odpoczywam, pełen relax później ewentualnie jakieś drobne zakupy.
Murasaki odpoczywaj [emoji3] ja dzisiaj zarobiona ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
murasaki
Kompletnie zapomniałam że dobrze byłoby powyciągać baranki, pisanki... nie wiem gdzie ja mam głowęA ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?
Iwi121
Podobno w ciąży ma się problemy z pamiecią ja tez dzisiaj dopiero przypomnialam sobie o ozdobachKompletnie zapomniałam że dobrze byłoby powyciągać baranki, pisanki... nie wiem gdzie ja mam głowę
Różyczka1984
A ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdyA ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
murasaki
Oj tam... czasem warto trochę odpuścić nie musi być wszystko zrobioneA ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdy
murasaki
Oj ja zdecydowanie mam. Wszystko muszę notować bo inaczej o niczym nie pamiętamPodobno w ciąży ma się problemy z pamiecią ja tez dzisiaj dopiero przypomnialam sobie o ozdobach
reklama
Iwi121
Ja w tym roku nie starałam się jak w poprzednich ze względu na ciąże oszczędzałam się.Gdybym miała zrobić to co zawsze to zastało mi jeszcze umycie mebli bo są całe opalcowane, wypranie dywanów i puf(mój pies zawsze siedzi na tych pufaf i są brudne). A więc w tym roku nie postarałam sięA ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdy
Podziel się: