Hej dziewczyny. Mam pytanie czy u którejś z Was po 20 tc pojawiło się lekkie zasinienie palców u rąk dokładnie pół paznokci?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet jak w nocy siusiu się budzę to wracam do łóżka z zadyszka i przyspieszonym biciem serca więc luz [/ QUOTE
To pod koniec ciąży zadyszka bedzie non stop chyba uroki ciąży
Właśnie tak dzisiaj oglądałam moje ręce z rana i może masz racje, że paznokcie są jakieś inne, zwrócę na to uwagę....Hej dziewczyny. Mam pytanie czy u którejś z Was po 20 tc pojawiło się lekkie zasinienie palców u rąk dokładnie pół paznokci?
Tak jeszcze myślę że jak zauważyłam ten kolor paznokci to wcześniej leżałam tak że miałam przyduszone ręce więc podejrzewam że to się tak robi jak krążenie jest utrudnione.....Właśnie tak dzisiaj oglądałam moje ręce z rana i może masz racje, że paznokcie są jakieś inne, zwrócę na to uwagę....
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom