reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
[QUOTkarolyn1987, post: 15062684, member: 167069"]Iwi ale ty nie masz się przyzwyczajać z nią żyć. Nie mów sobie takich rzeczy ! Koniec z nerwica wiąże się ze zmianą myślenia :) potrzeba czasu ale da się. Nerwica na prawdę może być tylko edpizodem w życiu. Jeśli masz ja długo to najpierw popraw swoją jakość życia próbując z niej wyjść ale nie rób sobie presji że musi to być za tyle i tyle czasu;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Masz racje musze dac sobie czas i zmienic moje myslenie tylko dla mnie to tak trudne ze nie wyobrazasz sobie tego mam nadzieje ze jak teraz pojde na trzecia juz terapie to trafie na dobrego psychologa i mi pomoze bo na prawde chce sie zmienic przede wszystkim dla siebie ale idziecka zeby bylo ze mnie dumne...

Hej dziewczyny. Mam pytanie czy u którejś z Was po 20 tc pojawiło się lekkie zasinienie palców u rąk dokładnie pół paznokci?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tak dzisiaj oglądałam moje ręce z rana i może masz racje, że paznokcie są jakieś inne, zwrócę na to uwagę....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie tak dzisiaj oglądałam moje ręce z rana i może masz racje, że paznokcie są jakieś inne, zwrócę na to uwagę....

Tak jeszcze myślę że jak zauważyłam ten kolor paznokci to wcześniej leżałam tak że miałam przyduszone ręce więc podejrzewam że to się tak robi jak krążenie jest utrudnione.....

Ja niedawno zjadłam pyszny obiad który zrobił mąż, teraz lezymy a później szybko do empika po kolorowanki antystresowe i kredki żeby się nie nudzić i nie myśleć. Teraz jestem trochę niespokojna ale staram się nie zwracać na to uwagi.
A jak wy się czujecie?

reklama
Do góry