reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

[QUOT"Klara28, post: 15041192, memb"]Tez ten akt czytam i masz rację daje chwilę ukojenia.
Ja teraz jeszcze chodzę na adoracje osobista we wtorki i wierzę że będzie lepiej :)[/QUOTE]
A nie wiesz czy ta adoracja jest we wszystkich kosciolach czy tylko w twoim?

reklama
Myślę że w każdym tylko musisz sprawdzić na stronie kiedy :) fajne przeżycie na koniec otrzymujesz błogosławieństwo Najswietszym Sakramentem.

Jak już jesteśmy w tematach religijnych :) to polecam Wam z całego serca Msze św o uzdrowienie, które prowadzą Jezuici. Są w każdy ostatni poniedziałek miesiąca i poprzedzającą go niedzielę czyli:
Kwiecień: nd 24.04 godz 18, pn 25.04 godz. 19
Maj: nd 28.05 godz. 18, pn 29.05 godz. 19 itd.
Można je oglądać na żywo na YouTube Link do: Mocni w Duchu - Jezuici TV
Te msze są przepiękne, rozśpiewane... Trwają ok 2 godzin ale nie zrażajcie się, mija błyskawicznie :)

Mam pytanko do Was wszystkich. Czy wy też denerwujecie się za kazdym razem jak ktoś was sie pyta jak sie czujecie w ciazy. Dla mnie to jest bardzo irytujące pytanie bo co za pytanie przecież wiadomo że kobieta w ciąży czuje sie na początku zle a do tego jeszcze jak ma nerwice jak my to juz w ogóle mam już dość tych pytań też tak macie czy tylko ja jestem taka dziwna?

Mam pytanko do Was wszystkich. Czy wy też denerwujecie się za kazdym razem jak ktoś was sie pyta jak sie czujecie w ciazy. Dla mnie to jest bardzo irytujące pytanie bo co za pytanie przecież wiadomo że kobieta w ciąży czuje sie na początku zle a do tego jeszcze jak ma nerwice jak my to juz w ogóle mam już dość tych pytań też tak macie czy tylko ja jestem taka dziwna?
Ja chciałabym moc odpowiedzieć wreszcie ze czuje sie dobrze...

Jak już jesteśmy w tematach religijnych :) to polecam Wam z całego serca Msze św o uzdrowienie, które prowadzą Jezuici. Są w każdy ostatni poniedziałek miesiąca i poprzedzającą go niedzielę czyli:
Kwiecień: nd 24.04 godz 18, pn 25.04 godz. 19
Maj: nd 28.05 godz. 18, pn 29.05 godz. 19 itd.
Można je oglądać na żywo na YouTube Link do: Mocni w Duchu - Jezuici TV
Te msze są przepiękne, rozśpiewane... Trwają ok 2 godzin ale nie zrażajcie się, mija błyskawicznie :)
Dzięki za info ja napewno oglądne :)

reklama
Do góry