reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej. Co Wy się tak tych lekow boicie ja biorę dwa dziennie jedno od lęków drugi na kolatania, psychiatra mi kazała po pierwszym trymestrze już wolno brać i ginekolog też nie mial nic przeciwko

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Tobie psychiatra i ginekolog powiedzieli że możesz brać a mi powiedzieli że tylko w ostateczności bo psychotropy mają bardzo zły wpływ na płód. A jakie leki bierzesz na lęki bo ja przed ciążą barałam Mozarin 10mg. raz dziennie?

Jak narazie staram się o tym nie myśleć modle się tylko żeby mi ta nerwica do tego czasu przeszła..,
Ja modlę się codziennie żeby Bóg dał mi sił na to wszystko co teraz się ze mną dzieje.I też o to żeby po porodzie było dobrze,żeby dzidzia był zdrowy a ja miała dużo sił i cierpliwości a mało lęków i złych dni, bo mimo wszystko chce żeby moje dziecko było ze mnie dumne i jak dorośnie to nie pamiętało mamę która leży przybita i bez sił na łóżku tylko szczęśliwą mamę z którą jeździło na rowerze i miało piękne wspomnienia z dzieciństwa.Na prawdę tego najbardziej pragnę dla siebie i dziecka.
Czytam również codziennie modlitwę: AKT ODDANIA SIĘ przeciw niepokojom i zmartwieniom.
I w tej modlitwie opisane jest moje życie na prawdę polecam Wam serdecznie tą modlitwe mnie ona zawsze uspokaja chociaż na chwilke a to dla nas jest bardzo dużo.

reklama
Ja modlę się codziennie żeby Bóg dał mi sił na to wszystko co teraz się ze mną dzieje.I też o to żeby po porodzie było dobrze,żeby dzidzia był zdrowy a ja miała dużo sił i cierpliwości a mało lęków i złych dni, bo mimo wszystko chce żeby moje dziecko było ze mnie dumne i jak dorośnie to nie pamiętało mamę która leży przybita i bez sił na łóżku tylko szczęśliwą mamę z którą jeździło na rowerze i miało piękne wspomnienia z dzieciństwa.Na prawdę tego najbardziej pragnę dla siebie i dziecka.
Czytam również codziennie modlitwę: AKT ODDANIA SIĘ przeciw niepokojom i zmartwieniom.
I w tej modlitwie opisane jest moje życie na prawdę polecam Wam serdecznie tą modlitwe mnie ona zawsze uspokaja chociaż na chwilke a to dla nas jest bardzo dużo.
Tez ten akt czytam i masz rację daje chwilę ukojenia.
Ja teraz jeszcze chodzę na adoracje osobista we wtorki i wierzę że będzie lepiej :)

Do góry