reklama
Iwi121
Fanka BB :)
[QUOTKlara28, post: 15038586, member: 171636"] się dzisiaj czujecie dziny? [/QUOTE]
Ja w porównaniu do wczoraj bo mialam mały epizod z atakiem paniki ale to pewnie czytałyście to nawet nawet dzisiaj sie czułam chciaż mialam taki mały niepokój ale to nic takiego. Od jutra zaczynam znowu sluchać divovica bo na weekend zrobilam sobie przerwe. A mam male pytanko smarujecie czyms brzuch zeby pozniej nie mieć roztepow bo moja bratowa robila sobie zwykla oliwka dla dzieci i tak sie zastanawiam czy to wystarczy?
Ja w porównaniu do wczoraj bo mialam mały epizod z atakiem paniki ale to pewnie czytałyście to nawet nawet dzisiaj sie czułam chciaż mialam taki mały niepokój ale to nic takiego. Od jutra zaczynam znowu sluchać divovica bo na weekend zrobilam sobie przerwe. A mam male pytanko smarujecie czyms brzuch zeby pozniej nie mieć roztepow bo moja bratowa robila sobie zwykla oliwka dla dzieci i tak sie zastanawiam czy to wystarczy?
Klara28
Na pewno wszystko będzie dobrze nie jesteś sama ja od wczoraj czuje się okropnie, ale co zrobić...Ja to dziś mocno niespokojna, ale myślę że to chwilowe. Znów odezwała się moja fobia z ciśnieniem, czuję strach przed ciśnieniomierzem. Wiem, że głupie. Ech
Masz wysokie ciśnienie?
murasaki
Mam wysokie jak się denerwuje i przez to się tym martwię. I takie błędne koło... bez sensuNa pewno wszystko będzie dobrze nie jesteś sama ja od wczoraj czuje się okropnie, ale co zrobić...
Masz wysokie ciśnienie?
Klara28
No, ale jak się zdenerwujesz to normalne że masz wysokie nie możesz się nakręcać.Mam wysokie jak się denerwuje i przez to się tym martwię. I takie błędne koło... bez sensu
Wiem, że to trudne, ale my musimy wreszcie zacząć olewac te nasze odchylenia od normy
Klara28
Ja w porównaniu do wczoraj bo mialam mały epizod z atakiem paniki ale to pewnie czytałyście to nawet nawet dzisiaj sie czułam chciaż mialam taki mały niepokój ale to nic takiego. Od jutra zaczynam znowu sluchać divovica bo na weekend zrobilam sobie przerwe. A mam male pytanko smarujecie czyms brzuch zeby pozniej nie mieć roztepow bo moja bratowa robila sobie zwykla oliwka dla dzieci i tak sie zastanawiam czy to wystarczy?[/QUOTE][QUOTKlara28, post: 15038586, member: 171636"] się dzisiaj czujecie dziny?
Wiesz mi ostatnio kuzynka dała jakiś balsam zobaczymy jak będzie działal na rozstępy
Moja siostra używała kremu z musieli i była mega zadowolona też mam zamiar go kupić podobno drogi ale skuteczny
murasaki
dziękujęNo, ale jak się zdenerwujesz to normalne że masz wysokie nie możesz się nakręcać.
Wiem, że to trudne, ale my musimy wreszcie zacząć olewac te nasze odchylenia od normy
reklama
Klara28
Nie ma za codziękuję
Ja teraz czuje bol i klucie po lewej stronie aż się boję
Podziel się: