reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja to dziś mocno niespokojna, ale myślę że to chwilowe. Znów odezwała się moja fobia z ciśnieniem, czuję strach przed ciśnieniomierzem. Wiem, że głupie. Ech :(

[QUOTKlara28, post: 15038586, member: 171636"] się dzisiaj czujecie dziny? :)[/QUOTE]
Ja w porównaniu do wczoraj bo mialam mały epizod z atakiem paniki ale to pewnie czytałyście to nawet nawet dzisiaj sie czułam chciaż mialam taki mały niepokój ale to nic takiego. Od jutra zaczynam znowu sluchać divovica bo na weekend zrobilam sobie przerwe. A mam male pytanko smarujecie czyms brzuch zeby pozniej nie mieć roztepow bo moja bratowa robila sobie zwykla oliwka dla dzieci i tak sie zastanawiam czy to wystarczy?

Ja to dziś mocno niespokojna, ale myślę że to chwilowe. Znów odezwała się moja fobia z ciśnieniem, czuję strach przed ciśnieniomierzem. Wiem, że głupie. Ech :(
Na pewno wszystko będzie dobrze :) nie jesteś sama ja od wczoraj czuje się okropnie, ale co zrobić...
Masz wysokie ciśnienie?

Ja smaruję się serią Ollian Mama. Do kupienia w aptece. Narazie dobrze się sprawdza, szybko wchłania :) nic się nie porobiło

[QUOTKlara28, post: 15038586, member: 171636"] się dzisiaj czujecie dziny? :)
Ja w porównaniu do wczoraj bo mialam mały epizod z atakiem paniki ale to pewnie czytałyście to nawet nawet dzisiaj sie czułam chciaż mialam taki mały niepokój ale to nic takiego. Od jutra zaczynam znowu sluchać divovica bo na weekend zrobilam sobie przerwe. A mam male pytanko smarujecie czyms brzuch zeby pozniej nie mieć roztepow bo moja bratowa robila sobie zwykla oliwka dla dzieci i tak sie zastanawiam czy to wystarczy?[/QUOTE]
Wiesz mi ostatnio kuzynka dała jakiś balsam zobaczymy jak będzie działal na rozstępy :)
Moja siostra używała kremu z musieli i była mega zadowolona też mam zamiar go kupić :) podobno drogi ale skuteczny

reklama
Do góry