?Hej dziewczyny, ja dziś zaczęłam 9tc, razem z psychiatra i w porozumieniu z ginekologiem podjelysmy decyzję o włączeniu od jutra sertraliny 25mg, mam nadzieję że poczuje jakąś poprawę, bo dłużej tak nie uciagne ...
reklama
Cześć, jakie masz objawy nerwicy? Czy lekarz mówił co będzie z lekami w kolejnych trymestrach ciążyHej dziewczyny, ja dziś zaczęłam 9tc, razem z psychiatra i w porozumieniu z ginekologiem podjelysmy decyzję o włączeniu od jutra sertraliny 25mg, mam nadzieję że poczuje jakąś poprawę, bo dłużej tak nie uciagne ...
Qnerw
Początkująca w BB
Ciągły stres, budzę się rano cala roztezesiona, przerazona, ze musze wsrac, bol brzucha, zawroty glowy, nie jestem w stabie usiasc i sie zrelaksować, ciągle napięcie i myśli...Cześć, jakie masz objawy nerwicy? Czy lekarz mówił co będzie z lekami w kolejnych trymestrach ciąży
Leki mam odstawić przed porodem
Dziwny lekarz, takie skoki ciśnienia na wizytach ginekologicznych ma wiele kobiet. Chyba, że Twój obawia się jakiś problemów z sercem. Jeśli powiesz anestezjologowi o tachykardii, zapewne zaproponuje cc pod narkozą
niekoniecznie.... u mnie wszyscy wiedzieli o tachykardii a i tak miałam normalne znieczulenie. A tętno podczas cc miałam 170
Ciągły stres, budzę się rano cala roztezesiona, przerazona, ze musze wsrac, bol brzucha, zawroty glowy, nie jestem w stabie usiasc i sie zrelaksować, ciągle napięcie i myśli...
czemu niektórzy lekarze upierają się na to odstawanie przed porodem? To jest przecież bez sensu
niekoniecznie.... u mnie wszyscy wiedzieli o tachykardii a i tak miałam normalne znieczulenie. A tętno podczas cc miałam 170
czemu niektórzy lekarze upierają się na to odstawanie przed porodem? To jest przecież bez sensu
Jakie leki bierzesz?
Jakie leki bierzesz? Podaj nazwy.Ciągły stres, budzę się rano cala roztezesiona, przerazona, ze musze wsrac, bol brzucha, zawroty glowy, nie jestem w stabie usiasc i sie zrelaksować, ciągle napięcie i myśli...
Jakie leki bierzesz?
nie biorę nic. W ciąży brałam sertralinę aż do porodu. Po porodzie odstawiłam całkowicie
asiakasia90
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Podobno ma to zapobiec zespołowi odstawiennemu u maluszka.
[/QUOTE]
Podobno ma to zapobiec zespołowi odstawiennemu u maluszka.
Qnerw
Początkująca w BB
Sertagen (sertralina)Jakie leki bierzesz? Podaj nazwy.
reklama
Podziel się: