reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej. Ja znow od 1 do 4 spalam z czestymi przerwami i srednio sie wyspalam. A dzien jak codzien raz dobrze raz gorzej... A jak u Ciebie?

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Ja dziś obudziłam się o 4 z takim strachem że już nie usnęłam tylko leżałam do rana. Teraz też nie czuję się za dobrze. Cały czas czuję strach. A do tego zalewają mnie fale gorąca. A wczoraj było tak dobrze.

Hej, ja nawet dobrze spałam. ..a przerwa 2h w nocy to już u mnie standard, na szczęście mogę sobie pozwolić na dospanie jak mąż z synkiem wyjdą do pracy i przedszkola.
Dzisiaj od 10 do 11 rozmawialam z moją terapeutą i psychiatrą przez skypa, naprawdę mam w niej wsparcie i jest to bardzo ważne. Podczas takich rozmów wychodzą pewne sprawy i zaniedbania emocjonalne i człowiek uswiadamia sobie skad biorą się u niego pewne mechanizmy zachowań.

Dziewczyny co u was?
U mnie jakoś dzionek leci, wybrałam się na zakupy do pobliskiego sklepu i kupiłam sobie sukienkę, nic tak kobiecie nie poprawia humoru jak ładne ubranko:) polecam wam również taką formę odreagowania stresów.... zafundować sobie jakiś drobiazg, chociażby nowy lakier do paznokci.

Hej hej[emoji3] dziewczyny mąż mi dzisiaj powyciagał ubranka i wózek, jak patrzę na mojego 6latka to nie mogę sobie wyobrazić że był taki malutki[emoji64]... Upiekłam ciasto czekoladowe i przy okazji nagrzanego piekarnika zrobiłam zapiekankę, przez ostatnie 2miesiące tyle nie narobiłam[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cały dzień na chałupach. Najpierw u koleżanki potem u siostry. Organizuję sobie czas jak mogę żeby tylko nie siedzieć w domu i nie rozmyślać.

reklama
Dziewczyny ja zaczęłam się zamartwiac jak to będzie w czasie odstawienia asertinu, lekarka mowila mi ze trzeba to zrobić 2 tyg przed porodem, a co jeśli później pojawią się lęki. Moje dwie koleżanki karmią piersią na asertinie ale nie wiem co mam o tym myśleć. ...jak nie urok to przemarsz wojsk....

Do góry