reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej. Ja znow od 1 do 4 spalam z czestymi przerwami i srednio sie wyspalam. A dzien jak codzien raz dobrze raz gorzej... A jak u Ciebie?

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Ja dziś obudziłam się o 4 z takim strachem że już nie usnęłam tylko leżałam do rana. Teraz też nie czuję się za dobrze. Cały czas czuję strach. A do tego zalewają mnie fale gorąca. A wczoraj było tak dobrze.

Hej, ja nawet dobrze spałam. ..a przerwa 2h w nocy to już u mnie standard, na szczęście mogę sobie pozwolić na dospanie jak mąż z synkiem wyjdą do pracy i przedszkola.
Dzisiaj od 10 do 11 rozmawialam z moją terapeutą i psychiatrą przez skypa, naprawdę mam w niej wsparcie i jest to bardzo ważne. Podczas takich rozmów wychodzą pewne sprawy i zaniedbania emocjonalne i człowiek uswiadamia sobie skad biorą się u niego pewne mechanizmy zachowań.

Dziewczyny co u was?
U mnie jakoś dzionek leci, wybrałam się na zakupy do pobliskiego sklepu i kupiłam sobie sukienkę, nic tak kobiecie nie poprawia humoru jak ładne ubranko:) polecam wam również taką formę odreagowania stresów.... zafundować sobie jakiś drobiazg, chociażby nowy lakier do paznokci.

Hej hej[emoji3] dziewczyny mąż mi dzisiaj powyciagał ubranka i wózek, jak patrzę na mojego 6latka to nie mogę sobie wyobrazić że był taki malutki[emoji64]... Upiekłam ciasto czekoladowe i przy okazji nagrzanego piekarnika zrobiłam zapiekankę, przez ostatnie 2miesiące tyle nie narobiłam[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cały dzień na chałupach. Najpierw u koleżanki potem u siostry. Organizuję sobie czas jak mogę żeby tylko nie siedzieć w domu i nie rozmyślać.

reklama
Dziewczyny ja zaczęłam się zamartwiac jak to będzie w czasie odstawienia asertinu, lekarka mowila mi ze trzeba to zrobić 2 tyg przed porodem, a co jeśli później pojawią się lęki. Moje dwie koleżanki karmią piersią na asertinie ale nie wiem co mam o tym myśleć. ...jak nie urok to przemarsz wojsk....

Do góry