reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Roze gratulację serdeczne. Jesteś dzielna. Synek przeslodki.
Strasznie późno cię pionizowali. Ja w po poprzednim CC już w 4 godzinie byłam pod prysznicem. Chyba im dłużej się leży tym gorzej. Wstawaj z łóżka i chodź jak najwięcej żeby to rozchodzić.

reklama
Kochane... Żyje ...hehe sama cesarka to jest dziwne doświadczenie bardzo dostałam ataku paniki na sali plakalam... Prosiłam Pani anestezjolog żeby mnie przytulała myslalam, że się udusze itp... no masakra CC miałam wczoraj o 13.30 spać nie mogę spałam tylko dwie godziny .. małego nie mam bo na razie ciągle łóżko pozwoliły wstać dopiero rano... No i najważniejsze ból... Jest ale do zniesienia tylko przy kaszlu boli tak, że szok i czujesz jakby miało Cię rozerwać jak dostałam atak kaszlu to zaczęłam tu przeklinac i płakać :o więc jak chcecie CC od razu zaopatrzcie się w supremum przeciwkaszlowy i jakieś tabletki do ssania żeby brać w razie kaszlu :) ja mam nadzieje, że kaszleć już nie będę bo tka ból do zniesienia jest, ale czeka mnie jeszcze najgorsze...czyli wstawanie... Dam znać jak było i czy dałam rade. Pozdrawiam dziewczyny razem z nikosiem moim slicnzym drugim synem :*

Jaki cudny Pączuszek. No widzisz, jesteś dzielna, dałaś radę, strasznie Ci zazdroszczę że już jesteś po. Gratulacje serdeczne
Reese ja nie brałam. Kilka dziewczyn pamiętam, że pisało że brało. Doraźnie im lekarz przepisał. A zastanawiasz się czy brać? Hydroksyzyna nie działa?

Zastanawiam się A właściwie jestem pewna. Potrzebne mi na wyjścia do lekarza. Nie mam hydro i też nigdy nie brałam. Nie wiem co lepsze. Na razie kupiłam ziołowe mikstury. W domu spoko, wytrzymam ale na te kilka wyjść muszę coś mocniejszego.
mi przepisał ginekolog jak zaczynały się lęki na początku ciąży... brałam 3 dni...ale nie działały na mnie ......
podobno nie na każdego działają....ja miałam 0,2 może za słabe były.....
Ja właśnie wolę słabe bo się boję takich leków a jestem strasznym wrażliwcem.

Roze gratulację serdeczne. Jesteś dzielna. Synek przeslodki.
Strasznie późno cię pionizowali. Ja w po poprzednim CC już w 4 godzinie byłam pod prysznicem. Chyba im dłużej się leży tym gorzej. Wstawaj z łóżka i chodź jak najwięcej żeby to rozchodzić.
Kurcze a ja czytałam że trzeba 12 godzin leżeć płasko żeby uniknąć bólów głowy

Kurcze a ja czytałam że trzeba 12 godzin leżeć płasko żeby uniknąć bólów głowy
No właśnie teraz już się tak nie robi. Nawet u mnie w szpitalu państwowym do 5 godzin wstają. Mnie strasznie bolał kręgosłup a nie przypominam sobie żeby głowa też

Kochane... Żyje ...hehe sama cesarka to jest dziwne doświadczenie bardzo dostałam ataku paniki na sali plakalam... Prosiłam Pani anestezjolog żeby mnie przytulała myslalam, że się udusze itp... no masakra CC miałam wczoraj o 13.30 spać nie mogę spałam tylko dwie godziny .. małego nie mam bo na razie ciągle łóżko pozwoliły wstać dopiero rano... No i najważniejsze ból... Jest ale do zniesienia tylko przy kaszlu boli tak, że szok i czujesz jakby miało Cię rozerwać jak dostałam atak kaszlu to zaczęłam tu przeklinac i płakać :o więc jak chcecie CC od razu zaopatrzcie się w supremum przeciwkaszlowy i jakieś tabletki do ssania żeby brać w razie kaszlu :) ja mam nadzieje, że kaszleć już nie będę bo tka ból do zniesienia jest, ale czeka mnie jeszcze najgorsze...czyli wstawanie... Dam znać jak było i czy dałam rade. Pozdrawiam dziewczyny razem z nikosiem moim slicnzym drugim synem :*
Gratulacje!! Jesteś bardzo dzielna :)

reklama
Dziewczyny czy któraś z was brała/bierze relanium?
Ja brałam i przed każdą wizyta biorę hydro 25 mg, Reese my chyba podobny termin mamy choć mi dr powiedzial że będziemy rodzić w 37 TC, to chyba że względu na mięśniaki ....Kurczę czym bliżej tym bardziej się boję .

Do góry